Hétfőtől felveheted a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton rajtszámát és rajtcsomagját!

Ott leszel a szezonzáró futóbulin november 19-20-án Siófokon? Jövő héten hétfőtől csütörtökig (november 14-17-ig) 9:00 és 17:00 között felveheted 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton rajtszámát és rajtcsomagját a BSI nevezési irodájában!

A vasárnapi távok iránt nagyon nagy az érdeklődés, minden eddiginél többen álltok majd a rajtvonal mögött. A siófoki Aranypart tele lesz futókkal, ami nagyon jó hír - a megnövekedett létszám viszont okozhat kellemetlenségeket is. Ennek elkerülése érdekében kérjük most a segítségeteket! Ha lehetőségetek van rá, ne hagyjátok a rajtszámfélvételt vasárnapra!

Ha Budapesten vagy a környékén élsz (esetleg barátod, rokonod, kollégád a napokban a fővárosban jár), kérjük, vedd fel a rajtszámodat és a pólót is tartalmazó rajtcsomagodat már az esemény előtt. Ezzel csökkenteni tudjuk a tumultust a helyszíni rajtszámfelvételnél, megkíméled magad a rajt előtti sorban állástól, és segítesz azoknak, akik nem tudják megoldani az előzetes rajtszámfelvételt.

Ne feledd! Az eseményen ChampionChipes időmérés van, így a rajtszámfelvételkor legyen nálad egy darab 1000 forintos bankjegy a chipletéthez!

A helyszínen a rajtszámot és a chipet a versenyközpontban, a pólót is tartalmazó rajtcsomagot a Hotel Aranypart előtt felállított sátrakban lehet átvenni a rajtszám bemutatásával, a versenyközpont nyitva tartásával azonos időszakban!

A rajtszám és a rajtcsomag felvétel időpontjai a helyszínen:
- november 19-én: 8:30-tól 10:15-ig, és 13:30-tól 15:15-ig
- november 20-án: 8:30-tól 10:45-ig

Ha a maratont párban teljesítitek, ne feledjétek, szombaton 15:30-kor mindketten futni fogtok - a futáshoz a párosok 2. tagjának is kötelező chipet viselnie, melyet a versenyközpontban kell felvenni szombat délután 13:30-tól 15:15-ig, szintén egy darab 1000 forintos bankjegy ellenében. A két idő átlaga számít bele a csapat összidejébe.

Találkozzunk jövő hét végén a Balatonnál!fb share