Holnap rajtol az Erzsébet téri Sportplacc

Médiaunió Alapítvány június 28-tól szeptember végéig minden csütörtök este ingyenes sportórákat tart az Erzsébet téren, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő sportot. Ha pedig ez megvan, már csak heti "3x1 - és jobban megy"! Az első alkalommal a legújabb táncfitneszt, a zumbát próbálhatják ki az érdeklődők este 7 órától.

Az első nyilvános edzés június 28-án lesz Budapesten, az Erzsébet téren, a Danubius kúttal szemközti területen. Este héttől ingyenes zumba fitnesz órával várja az érdeklődőket - nőket és férfiakat egyaránt -, akik szívesen részt vennének a latin ritmusokra és tánclépésekre épülő tréningen. Az edzések után pedig este nyolc órától különleges hangulatú városnéző futáson vehetnek részt az érdeklődők Kis Mirella BSI-futónagykövet vezetésével.

Az előreláthatóan szeptember végéig tartó nyilvános edzéseken a résztvevők kipróbálhatják többek között a Tai Chit, a karate és az aerobik több fajtáját, a Tactical CQC-t, a canne de combatot, a Bollywood-táncot, és még várhatóan sok minden másféle sportot is.

Minderről bővebben ITT. Ha tetszik a kezdeményezés, csatlakozz hozzá a Facebookon is!fb share