Intézmények a SPAR Budapest Maraton mellett - Vidámpark

A SPAR Budapest Maraton iskolai díjazásához járul hozzá az esemény támogatójaként a Vidámpark: 10 darab belépőt ajánl fel, amelyet egy iskolai csoport kaphat.

A Budapesti Vidámpark története több mint 60 esztendőre tekint vissza. A Park a főváros szívében, a Városligetben található, ahol rengeteg játékkal várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat. Iskolák, figyelem! A SPAR Budapest Maratonon egy iskolai csoport a Vidámpark által felajánlott 10 darab belépőt nyerheti, tehát érdemes jönni, indulni az eseményen - lehet, hogy a sportnak a szórakozás élménye lesz a jutalma.

Kevesen tudják, hogy Európa harmadik legidősebb szórakoztatóparkja a Budapesti Vidámpark. Olyan nagy múltú játékok találhatók itt, mint a lovas Körhinta, az Elvarázsolt kastély, a Panorámakerék vagy a Hullámvasút. A Vidámparkban a hagyományos, műemlékként számon tartott játékok mellett Európában - és egyes játékok tekintetében a világon is - egyedülálló darabokkal találkozhat a látogató.

Ráadásul a 2011-es szezon nagy változásokat hozott a Vidámpark életébe. Megerősödött a kommunikáció, bevezették a diákjegyet, számtalan akció és kedvezmény várja a látogatókat, valamint új játékok is érkeztek a Parkba, melyeket érdemes kipróbálni!

A Vidámparkba látogatva feleleveníthetők a múlt kellemes emlékei, melyekhez újabb élmények gyűjthetők a Parkban sétálgatva, és a több mint 60 játékokat kipróbálva. Nem érdemes kihagyni ezt a kalandot, hiszen Budapesti Vidámpark csak egy van, ahol szeptemberben hétköznapokon a két alap jegyárból 40 százalék kedvezmény jár.

Ha pedig a szórakozás és vidámság mellett valaki egy kis kényeztetésre is vágyik, ajánljuk figyelmébe a Széchenyi fürdő - Vidámpark kombinált jegyet, melynek ára egységesen 5990 Ft.

www.vidampark.hufb share