A bien.hu két új bloggal várja az egészséges életmód rajongóit

A bien.hu elkötelezett támogatója az egészséges életmódnak, és cikkeivel nemcsak szórakoztatni kívánja olvasóit, hanem edukatív céllal vezeti a nőket egy egészségesebb, fittebb út felé.


Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a listestyle oldal útjára indította a Clean eating blogot, melyben az ínycsiklandó, mégis természetes összetevőkből álló, abbahagyhatatlan finomságok elkészítési módjait mutatja be hetente kétszer.

Az oldal mindemellett életre hívta Fitt az idő rovatát is, amely két hónapon keresztül ad betekintést Lehoczky Rita átváltozásába, aki profi csapat segítségével nyerheti vissza régi alakját, különösen ügyelve a megfelelő étrend és az edző tanácsainak betartására. Rita hetente kétszer jelentkezik blog formájában, elmesélve a megújulás legnehezebb és a legszebb pillanatait.

Természetesen egy olyan eseményről, mint a 30. SPAR Maraton az ország egyik legnépszerűbb női életmód portálja sem hiányozhat, ezért a csapat mind a két napon meglepetéssel várja a látogatókat a bien.hu sátornál. Azok a résztvevők, akik regisztrálnak a bien.hu hostesseinél, esélyesek lesznek arra, hogy megnyerjék az 5 gigantikus ajándékcsomag egyikét!fb share