Balatoni élmények - ősszel is

Ha azt gondolod, hogy a Balatonra csak nyáron érdemes ellátogatnod, tévedsz! A nyár elmúltával is nyitva maradnak a régió kapui, amelyeken belépve jókedvű halfesztiválokhoz, őszköszöntő kirándulásokhoz csatlakozhatsz, és még egy lazító fürdőzésben is részed lehet.


Tartalmas ízekért, frissítő kirándulásokért, vagy egy gyógyító vizes kényeztetésért igazán nem kell a szomszédba menni a Balatonnál. A régióban októberben egymást érik a "tökös" gasztroünnepek és a halfesztiválok, ahol kedved szerint válogathatsz a szájad íze szerint elkészített süllők, pisztrángok, pontyok és keszegek közül.

A kulináris élvezetek mellett az aktív programokba is belekóstolhatsz a Balatonnál, és még különösebb fizikai erőnlét sem szükségeltetik hozzá. Legfeljebb egy kis bátorság - például egy kalandparkban -, egy kis kitartás - például egy nordic walking túrán -, és egy kis szenvedély - például egy októberi kerékpározós reggelen.

Ha egy kicsit átfáztál, a régió gyógy-, és élményfürdőiben garantáltan átmelegedhetsz, egy levendulateát kortyolgatva pedig biztosítunk róla, hogy nem lesz más gondolatod, minthogy milyen jó is ősszel a Balatonnál.

Őszi élménytippek: itthon.hu/balatonfb share