Megújul a Sport 24 - új arcok várják a nézőket

Október 7-től két új műsorvezető csatlakozik Csisztu Zsuzsához és Kalmár Ágneshez, és a csatorna sporthíradójában a hírek mellett mostantól a női műsorvezetőké a főszerep.


Október elejétől a sporthíradó csapata két új műsorvezetővel, Heitner Orsolyával és Sipos Lillával egészül ki, így a naponta jelentkező hírműsor házigazdái mostantól a csatorna sportos hölgyei lesznek. A Sport 24 megszokott tematikája nem változik, továbbra is a legfrissebb és legfontosabb hazai és nemzetközi sportesemények változatos spektruma kerül képernyőre.

Heitner Orsolyát Sándor Orsiként ismerte meg a közönség, és immár tíz éve dolgozik televíziós műsorvezetőként. Legkedvesebb munkáiként tartja számon az m1-en futott Mozdulj! című szabadidősport magazint, ahol másfél év alatt 50-60 különböző mozgásformába kóstolt bele, valamint a Sportklub Mez-telenül című sportbulvár magazint. Az elmúlt két évben két tündéri kisfia foglalta le minden percét, de az anyaság örömei mellett is hiányzott Orsinak a televíziózás. Mint mondja, külön szerencse, hogy ismét sportos műsorban bizonyíthat.

Sipos Lilla korán eldöntötte, hogy a televíziózás az ő világa, és már egyetemi évei alatt belevágott a szakmába. A Duna TV-nél töltött évek során végigjárta a szakma ranglétráját: riporterkedéssel kezdte pályafutását, majd magazinműsorok szerkesztésével folytatta és a promóciós szerkesztésbe is belekóstolt. A műsorvezetés egy viszonylag új terület számára, de Lilla mindig is szerette a kihívásokat, és áll a feladat elébe.fb share