Miló Viki és az Actimel bisztró is segítette a Maratonka résztvevőit

5474 ember teljesítette október 10-én az Actimel Maratonka távot, a résztvevők az Actimel bisztróban töltődtek fel, és Miló Viki profi boksz világbajnokkal melegítettek be.


Az elmúlt 30 év során immár legendássá vált SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, idén is számos hosszabb és rövidebb táv közül választhatott az a rengeteg ember, aki október 10-11-én ellátogatott a budapesti 56-osok terére. Az ország legnagyobb szabadidősport-rendezvényén az Actimel is képviseltette magát az Actimel Maratonka távval, melyen 5474 ezer ember vett részt a hétvégén, köztük Miló Viki profi boksz világbajnok is, aki a futás előtt még bemelegítést is tartott kicsiknek, nagyoknak.

A távot egyébként nem véletlenül nevezték Actimel Maratonkának, hiszen a 2.7 km-es hosszal azokra is gondolt a cég, akik családosan, kisgyermekeik társaságában szeretnének egy kellemes hétvégi programon részt venni. Azonban már egy néhány kilométeres futás előtt is rendkívül fontos a megfelelő folyadékbevitel és a friss gyümölcsök fogyasztása, ezért a helyszíni Actimel bisztróban minden kedves futót szeretettel várt az Actimel a maratoni távok előtt. A maratoni futásra való felkészülés mellett, a mindennapi változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként is ajánlott az Actimel fogyasztása, hogy a szervezet hozzájusson a számára szükséges tápanyagokhoz.

Egy palack (100g) Actimel joghurtital a hagyományos joghurtkultúrák mellett L. Casei Danone élőkultúrát, valamint 0,42 mg B6-vitamint és 0,75 μg D-vitamint is tartalmaz, mely vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. Az Actimel kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az Actimel Maratonka indulói feltölthessék szervezetüket futás előtt a szükséges tápanyagokkal.fb share