Moccanj, és futásoddal gyűjts értékes pontokat!

Imádsz futni, és rendszeresen jársz versenyekre? Vagy csak most kezdesz ráérezni az ízére? Akkor itt az ideje, hogy regisztrálj a Coca-Cola Testébresztő oldalán, és a 30. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon bezsebeld a 200 Testébresztő pontot!


A testebreszto.hu-n nem csak az egészséges és aktív életmódról olvashatsz érdekes és hasznos cikkeket, de regisztrációdat követően értékes Testébresztő pontokat is gyűjthetsz, amelyeket később egyedi ajándékokra válthatsz!

A tudatosság életünk minden területén fontos, különösen, amikor az egészségünkről van szó. Az idén 10 éves Coca-Cola Testébresztő programhoz egy olyan, a világon egyedülálló hűségrendszer is tartozik, amely a pihenőidő aktív eltöltésén alapszik, és ahol a tevékenységek, aktivitások után kapott hűségpontok értékes Coca-Cola Testébresztő ajándékokra válthatóak. A program segít kiválasztani az ideális mozgásformát, kialakítani egy egészségesebb életmódot, és nem utolsósorban megtalálni életedben az egyensúlyt.

Kezdésnek itt a közelgő 30. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál: október 10 -11-én húzz te is futócipőt, és írasd jóvá az aktivitásodért járó 200 Testébresztő pontot a Coca-Cola Testébresztő sátornál! Regisztrálj oldalukon, és gyűjtsd a testébresztő pontokat értékes ajándékokért!fb share