Őszi immunerősítés? Irány Hévíz!

Mivel készíted fel szervezeted az őszi/téli időszakra? Vitaminpótlással, több mozgással, különleges étrenddel, esetleg pihenéssel? Érdemes felkerekedni és átélni, hogy egy hosszabb wellness hétvége milyen pozitív hatást gyakorol szervezetünkre.


Ha olyan helyszínt keresel, ahol sokat lehetsz a szabadban, Hévíz tökéletes választás, hiszen itt található a világ legnagyobb termáltava, melynek hőmérséklete ősszel is 30 fok körül alakul.

Felejthetetlen élmény egy friss őszi reggelen a kellemesen meleg vízben tavirózsák mellett ejtőzni, és élvezni az arcunkat felmelegítő napsugarakat. Ilyen idilli környezetben a kikapcsolódás garantált, izmaink ellazulnak, gondolataink kitisztulnak, és egészen új erőre kapunk.

Érdemes részt venni szauna szeánszokon is, hiszen a szaunázás fokozza az ellenálló képességet, üdítő és kondíciójavító hatása van, ezért ha tehetjük, rendszeresen, hetente iktassunk be egy szauna programot. A személyre szabott feltöltődéshez kérjük szakemberek segítségét, akik a szállodák wellness központjában segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb lazító kezeléseket.

Természetesen a mozgás sem maradhat el, a tavat körülölelő véderdőben kocoghatunk, kiépített bicikliúton tekerhetünk el a Balatonhoz, de túrázhatunk is a Keszthelyi hegységben

Hasznos információkért, kedvezményes szállásajánlatokért érdemes felkeresni a www.heviz.hu oldalt!fb share