Nagy örömet szereztek a SPAR Budapest Maratonon gyűjtött játékok

Rekordmennyiségű, több mint 1100 plüssfigura gyűlt össze nehéz sorsú, otthonban élő gyermekek számára az idei SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon.


"Nagyon büszkék vagyunk, hogy az ország legnagyobb futófesztiválja ebben az évben is rekordszámú, összesen 28 ezer nevezőt vonzott. Az idei versenyen rajthoz állók nemcsak erőnlétükről és kitartásukról, hanem önzetlenségükről is tanúbizonyságot tettek, amikor a SPAR által indított jótékonysági kezdeményezés mellé álltak, ezért nagy köszönet illet mindenkit" - hangsúlyozta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A fesztivál főtámogatója számára a rendezvény az egészséges életmód és a mozgás népszerűsítésén túl a társadalmi felelősségvállalásról is szól, azért a SPAR ebben az évben is szeretett volna boldog pillanatokat csempészni nehéz sorsú gyermekek életébe. A vállalat standjánál a verseny ideje alatt több mint 1100 plüssfigura gyűlt össze, amelyekkel a fővárosi Kossuth Lajos Gyermekotthonban család nélkül felnövő gyermekeket ajándékozták meg.fb share