Már felveheted a 26. T-Home Vivicittá valamennyi távjának rajtcsomagját!

Mától már átveheted a rajtszámodat, és a pólódat is tartalmazó rajtcsomagodat a BSI nevezési irodájában. Ha még nem neveztél, de indulnál, arra is van lehetőség!

Április 4-től 7-ig átveheted a rajtszámodat, és a pólódat is tartalmazó rajtcsomagodat a budapesti 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás valamennyi távjára a BSI-ben (1138 Bp. Váci út 152.), munkanapokon 9:00-17:00 óra között - legkésőbb április 7-én!
A BSI nevezési irodája a verseny előkészületei miatt április 8-án zárva tart, sem nevezni, sem rajtcsomagot átvenni nem lehet!

A Gyaloglás alap nevezési díja, valamint a Családi Futás nevezési díja nem tartalmaz pólót!

Chipes időmérés tudnivalók:
A Midicittá (6,5 km), a Vivicittá (11,2 km), a Félmaraton (21 km) és a Midicittá+ (6,5 + 3,5 km) chip letéti díját (1 db 1000 Ft-os!) a rajtszámfelvételkor kell leadni, a chipet célbaérkezés után a versenyközpont erre kijelölt, táblával jelzett asztalainál lehet visszaváltani 16:30-ig.
A személyi ChampionChippel induló futóink a nevezési díjból 500 Ft kedvezményt kapnak, amennyiben a chipet a nevezés leadásakor bemutatják, a nevezési lapon feltüntetik a kódszámát.

Április 10-én a helyszínen, az 56-osok terén a versenyközpontban 8:15-től veheted át a rajtszámod és a csomagod, legkésőbb az adott futam rajtja előtt negyed órával.

Gyere és köszöntsd velünk a tavaszt!



fb share