Mozdulj, Mama!

A Mozdulj, Mama! gyalogló nap elsősorban a nyugdíjas korúakat és unokáikat hívja családi, közösségi sétára, ugyanakkor generációktól független, aktív kikapcsolódást nyújt a család apraja-nagyja számára.

A fiatal korosztályt arra ösztönzi, hogy később is segítsen nagyszüleinek abban, hogy napi, heti rendszerességgel legalább egy órát gyalogoljanak vagy mozogjanak.
A program célja, hogy bizonyítsa a mindennapi rendszeres testmozgás életmódra gyakorolt pozitív hatását, s hogy újabb alkalmat adjon a generációk közötti párbeszédre.

Mozdulj, Mama! - közösségi gyalogló nap
2012. június 23-án, szombaton 11:00 és 14:00 óra között a Margitszigeten.
Gyülekező, regisztráció, rajtszámosztás: 10:00 órától az Atlétikai Centrum bejáratánál.

A programot Monspart Sarolta tájékozódási futó világbajnok bemelegítéssel nyitja, ezután 3 km-es, közös gyaloglás következik.
Lesz még több mint 30 féle térítésmentes egészségügyi szűrés, Megasztár 6 döntőseinek fellépése, kozmetikai és életmód-tanácsadás, játszó és foglalkoztató programok gyermekek részére, valamint a helyszínen nagyértékű nyeremények (2 fő részére hétvégi pihenés egy négycsillagos wellness szállodában, 2 fő részére Londonba szóló utazás, valamint 2 db Neuzer-kerékpár) sorsolása, sőt lehetőség nyílik majd olimpikonokkal, neves sportolókkal való találkozásra is.

Minden rajtszámmal rendelkező, sikeres célba érő befutócsomagot kap ajándékba.fb share