Napsütés, szurkolás és jótékonyság

Napsütés, kánikula, hangos drukkolás és biztató szavak. Ebben volt része annak az 52 jótékony futónak, aki a 20. K&H Olimpiai Maraton és Félmaraton Váltóversenyen a Bátor Tábor Alapítványért rajtolt.

A lelkes szurkolók vadonatúj pom-pomokkal, kereplőkkel, tapsrudakkal biztatták a sportolókat, hogy élvezetesebbé tegyék kilométereiket a tűző napon. Nagy segítség volt ez az Élménykülönítmény sportolóinak, akik hetek óta készültek a versenyre, közben pedig ismerőseik köréből adományokat gyűjtöttek az Bátor Tábor Alapítvány számára. Az összegyűlt 3 111 500 forintot az alapítvány súlyosan beteg gyerekek táboroztatására fordítja. A jótékonyság eredménye már ezen a héten láthatóvá válik: szombaton indul az első turnus a hatvani Bátor Táborban, ahová 7-13 éves daganatos kisgyerek érkeznek, hogy élményekkel gazdagodjanak, önbizalommal töltődjenek.

A nyár folyamán a BalatonMan triatlonfesztiválon, az E-ON Délibáb futáson és a Nagyatádi Ironman-en is indulnak jótékony sportolók az Élménykülönítmény színeiben.fb share