Nem tudod, milyen ajándékkal lepd meg szeretteidet? Ajándékozz futóversenyt!

Jön egy születésnap, névnap, házassági évforduló, és nincs ötleted, hogy mi legyen a meglepetés? Ajándékozd a célba érés felejthetetlen örömét, ajándékozz futóversenyt!

Ha barátodat, szerettedet az alábbi jubileumi események egyes távjaira benevezed, a nevezés igazolása mellé egy különleges ajándékkártyát is adunk, amit becsomagolhatsz, feldíszíthetsz és átadhatsz a nagy napon.

Az ajándék megvásárlására a BSI nevezési irodájában (Budapest, 13. kerület, Váci út 152. nyitva: hétköznapokon 9 és 17 óra között), illetve a BSI eseményeken, az információs sátorban van lehetőséged. Az ajándékkártyának plusz költsége nincs, csak a nevezés napján aktuális díjat kell befizetned. A nevezés abban az esetben érvényes, ha a díj befizetése mellett egy nevezési lapot is kitöltesz, amin az ajándékozott adatai szerepelnek. Erre a pontos nyilvántartás mellett például a kilométergyűjtő akciókban való részvétel, vagy az on-line eredménylistákban való megjelenés miatt is szükség van. Kérünk, hogy a nevezési lapot pontosan, a valóságnak megfelelő adatokkal töltsd ki. Ha nincs lehetőséged a személyes ügyintézésre, a nevezési lapot innen is letöltheted, a további teendőkkel kapcsolatban pedig kérjük, keresd munkatársainkat a nevezes@futanet.hu címen, vagy az 1/220-8211-es telefonszámon.

Események, távok, melyekre ajándékkártyás nevezés vásárolható:

* 25. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton - távok: 21 km és 21 km párban * 25. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál - távok: 42 km, Maraton Staféta, Ekiden Váltó, 30 KM, Minimaraton * 15. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - távok: 10 km és 10 km párban

Nincs kockázat! Ha az ünnepelt az általad választott esemény napján nem ér rá, nem érzi magát még felkészültnek a kihíváshoz, esetleg lesérült, nem vész kárba az ajándék. Ha a választott esemény hetében, csütörtökig írásban jelzi nekünk, hogy mégsem kíván élni az ajándéknevezéssel, a befizetett összeget jóváírjuk számára, mely összeget 2011. december 31-ig bármely más BSI esemény előnevezésekor felhasználhat.

Az ajándéknevezés névre szól, másra nem átruházható.fb share