Rajtszám és rajtcsomag felvétel a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválra

Figyelem! A nevezési iroda ezen a héten hétfőtől szerdáig 8:30-tól 17:00-ig lesz nyitva, csütörtökön és pénteken zárva tartunk! Aznap semelyik eseményünkre nem lehet a BSI-ben személyesen nevezni!
A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál egyéni és csapat távjaira (kivéve a SuperShop Családi Futást) hétfőtől szerdáig veheted át a rajtszámodat és a rajtcsomagodat, vagy majd október 1-jén és 2-án az 56-osok terén.

Az előnevezettek külön helyiségben vehetik át a rajtszámukat és a rajtcsomagjukat a BSI udvarán - figyeld az irányító táblákat! Ne felejtsd magaddal hozni a személyesen vagy e-mailben kapott rajtszám-visszaigazolódat!
FIGYELEM! A SuperShop Családi Futás rajtcsomagjai kizárólag a helyszínen vehetők át!

Ha még nem neveztél, és most szeretnéd megtenni, akkor neked a BSI nevezési irodájába, a főépületbe kell menned, vagy majd a helyszínen is megteheted.

A 42 km, 30 km, Ekiden Váltó, Maraton Staféta és a Minimaraton indulóinak idejét chip-pel mérjük, és a csapatoknál váltáskor ezt kell átadni a következő futónak. Az egyéni indulók és a csapatok is egy darab chip-et kapnak, ennek letéti díját (1 db 1000 forintos bankjegy!!!) a rajtszám és chip felvételekor kell leadni. A chipet célba érkezés után a versenyközpont erre kijelölt, táblával jelzett asztalainál lehet majd visszaváltani 16:30-ig (Minimaratonosoknak 13:30-ig).

Október 1-jén és 2-án, az 56-osok terén a versenyközpontban is tudsz még nevezni, és ott is felveheted a rajtszámodat és a rajtcsomagodat:
A 42 km, 30 km, Ekiden Váltó, Maraton Staféta és a Minimaraton indulói: október 1-én 12:00-tól 18:00-ig, 2-án 7:00-től 9:30-ig,
a Maratonka, a Gyaloglás és a SuprShop Családi Futás indulói: október 1 -én 12:00-tól 18:00-ig, 2-án 8:00-tól, legkésőbb a rajt előtt 15 perccel.

Vár a futás napja, a futás ünnepe!

Az udvaron lévő épületben távok szerint veheted fel a rajtszámodat.

A nevezési irodában külön asztalnál nevezhetsz a Futófesztivál távjaira, illetve a maraton távjaira és más BSI eseményekre.fb share