Szurkolj Te is a SPAR Budapest Maratonon!

Láttad már a maraton mezőnyét a városban futva? A Te barátaid, ismerőseid, kollégáid, családtagjaid is indulnak a maratonon? Gyere, buzdítsd őket az útvonalon! Gyere, és szurkolj a SPAR Budapest Maratonon! Ha felkeresed a BSI által kijelölt szurkolói pontok valamelyikét, megnyerheted a Velence Resort&Spa kétszemélyes wellness hétvégéjét!

A SPAR Budapest Maraton mezőnyét a rajttól a célig végigkísérheted az útvonalon. De hogy biztosan lásd a teljes mezőnyt, négy szurkolói pontot állítunk fel az útvonalon. A szurkolói ponton ládákat helyezünk el, amelyekbe bedobhatod szurkolói kártyádat. Ez nem más, mint egy olyan kártya, amire ráírhatod nevedet és elérhetőségedet, plusz az általad buzdított futó nevét és rajtszámát. Ha a szurkolói kártyát bedobod a négy szurkolói ponton kihelyezett ládák valamelyikébe, sorsoláson veszel részt. A szurkolói kártyát letöltheted innen.

A szurkolók között a Velence Resort&Spa kétszemélyes, két éjszakás wellness hétvégéjét, a buzdított futók között ingyenes indulást sorsolunk ki a 2012-es évre!

A szurkolói pontok helye és megközelítése

1. V., József Attila utca-Erzsébet tér sarok (a Gödör Klub mögötti terület) az 1. frissítőállomással szemben - az útvonalon 4,1 kilométernél

Megközelítése: földalattival, 2-es és 3-as metróval a Deák Ferenc tér megállóig, onnan gyalogosan. Javasoljuk, hogy a Hősök tere irányából a Deák Ferenc térig utazz a földalattival, mivel a szurkolói ponthoz közelebb eső Bajcsy-Zsilinszky út megállótól csak a maraton mezőnyén áthaladva tudnád megközelíteni a szurkolói pontot. A szurkolói pont a Deák Ferenc tértől pár perces sétával érhető el.

2. V., Kossuth Lajos tér-Alkotmány utca sarok (a Vidékfejlesztési Minisztériumnál) - az útvonalon 7,5 kilométernél

Megközelítése: 2-es metróval a Kossuth térig, onnan gyalogosan. A szurkolói pont a Kossuth tértől pár perces sétával érhető el.

3. I., Batthyány tér, a metróállomással szemben, az alsó rakparton - az útvonalon 14 és 22,3 kilométernél; a szurkolói pontot kétszer érinti a maraton mezőnye

Megközelítése: 2-es metróval a Batthyány térig. A szurkolói pont a Bem rakparton átkelve, az alsó rakparton érhető el.

4. XIII., Pesti alsó rakpart-Dráva utcai lehajtó (a fordítónál) - az útvonalon 9,5 és 35,9 kilométernél; a szurkolói pontot kétszer érinti a maraton mezőnye

Megközelítése: 3-as metróval a Dózsa György út megállóig, onnan a 79-es trolival a Dráva utcai megállóig; a szurkoló pont a megállótól az alsó rakpart irányába néhány perces sétával érhető el.

Gyere, szurkolj és nyerj!

A szurkolói pontokkal és a szurkolói kártyával kapcsolatos valamennyi információt megtalálod itt.fb share