Támogass egy jó ügyet és nyerj!

Fuss a SUHANJ! céljaiért a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon vagy a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon és nyerj profi sportórát! Most egyszerű eszközökkel kifejezheted közösségvállalásod egy jó üggyel. Mutasd meg, fontos számodra a fogyatékkal élők sportja: futásod közben viselj SUHANJ! kiegészítőt!

A Nike Budapest Félmaratonon a versenyközpontban megtalálható SUHANJ!-sátorban kisösszegű adományod fejében SUHANJ!-kiegészítők, ajándéktárgyak és szurkolói eszközök közül választhatsz az alábbiak szerint:

- dombornyomott szilikon karkötő SUHANJ! felirattal (Braille-írással is szerepel rajta a SUHANJ! szó): 1000 Ft,

- szurkolói eszközök: kereplő, tapsrúd, héliumos lufi: 1000 Ft,

- bögre: 2000 Ft,

- teniszpóló: 3000 Ft,

- Nike hosszú ujjú technikai felső: 8000 Ft.

A SPAR Budapest Maratonra rendelhetsz egyedi, névre szóló Nike technikai felsőt is. Adományodért 1000 forintonként egy tombolaszelvényt kapsz, a SPAR Budapest Maraton után kerül sor egy GPS-es, pulzusmérős sportóra kisorsolására.

A SUHANJ! célja három, speciálisan sportolásra készített kerekesszék és egy handbike beszerzése. Ezekkel az eszközökkel a SUHANJ! mozgássérültek számára szervezett közös örömfutásait fogja heti rendszerességűvé fejleszteni, illetve kölcsönözhetővé teszi a székeket a sportolni vágyó érintettek számára

A 26. NIKE Budapest Nemzetközi Félmaraton útvonalának 17. kilométere előtt helyezkedik majd el a SUHANJ! szurkolói csapat, melyet a Besh o Drom zenekar néhány tagja is erősít majd.

Fessük SUHANJ!-kékre a mezőnyt, mutassuk meg, mire képesek a futók, ha összefognak!

A SUHANJ! Alapítvány közhasznú szervezet, célja megosztani a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Tevékenységükről tájékozódhatsz a www.suhanj.hu oldalon, vagy a Facebookon: www. facebook.com/suhanjalapitvany.

A Suhanj! Alapítvány ajándéktárgyait és kiegészítőit, valamint további információkat itt is találsz.fb share