Töltsd fel magad! Powerbar a Spuri Futóboltban

A Powerbar egy egész "energia elő- és utántöltő" termékcsaládot fejlesztett ki, amelybe az edzés előtt, alatt és után használatos energiaszeletek, gélek és italporok tartoznak. Hármas rendszerének lényege, hogy erőt ad sportolás előtt, feltölt sportolás közben, illetve regenerál az edzés után.

A már jól ismert Powerbar Performance szeletek az edzés előtti és közbeni feltöltésre is alkalmasak. Gazdag és gyorsan felszívódó szénhidrátforrás és vitamin, ásványi anyag és nyomelem forrás. 30-60 perccel edzés előtt fél-egy szelet elfogyasztása javasolt lehetőleg 2-3 dl Powerbar isoitallal, így 30 perc alatt a szénhidrát a vérbe áramlik, és akár 3 órán keresztül biztosítja az energiát. Csokoládékrém, csokoládé, mangó és kókusz ízekben kapható. Ára 590 Ft/db.

A Powerbar Ride szelete hasonló összetételű, de kissé lassabban szívódik fel mogyorós-karamell, illetve csokoládé-karamell tartalma miatt (ebben a két ízben kapható), ám cserébe nagyon finom, ínyenceknek való. Ára ugyancsak 590 Ft/db.

Hasonlóan kényeztető a gumicukorkaszerű Powerbar Ride Shots, amely összetételében, árában szinte teljesen megegyezik az energiaszeletekkel, ám cola, illetve citrom íze, és cukorkaszerű kiszerelése miatt más "élményt" nyújt futás közben.

Edzés közben a feltöltésre legalkalmasabbak a Powerbar gélek, melyek magas koncentrációjú szénhidrátformát rejtenek, és igen gyors energiát tudnak sportolás közben biztosítani. 5-10 perc alatt felszívódnak, és 45 percre elegendő energiát biztosítanak. C- és E- vitamin tartalmuk a maximális igénybevétel közben is védik a testet. Viszont fontos, hogy a nagyobb és teljes hatás érdekében a gélekhez 2 dl folyadékot is meg kell inni! Zöldalma, feketeribizli, citrom, eper-banán, trópusi gyümölcs és vanília ízekben elérhető. Ára 590 Ft/tasak.

Az edzés végén a Powerbar Recovery Drink biztosítja a test regenerálását. Ez por alakban, csokoládé ízben kapható, és vízben vagy tejben oldva fogyasztható. Ára 4000 Ft/doboz.

Az optimális regenerációhoz és az edzés végén az izomfejlődés elősegítésére ajánlható a Powerbar ProteinPlus szelet, amely rendkívül tápláló fehérjéket tartalmaz a vitaminok és ásványi anyagok mellett. Edzés végén egy-két szelet elfogyasztása 2-4 dl folyadékkal a legszerencsésebb. Vanília és csokoládé ízben kapható 590 Ft/darabáron.

A Powerbar termékcsalád jolly jokere a Performance Sport Drink Isoital, melyet kifejezetten atléták számára fejlesztettek ki. Összetételénél fogva alapvetően bármikor fogyasztható: edzés előtt, közben és utána. Már kezdetektől ellensúlyozza a folyadékveszteséget. Sportolás közben gyakran és kis mennyiséget érdemes inni belőle. Edzés végén pedig az első két órában érdemes feltölteni a test szénhidrátraktárait, ehhez is remek választás a Powerbar isoitala. Kétféle kiszerelésben, 1,4 kg-os dobozban adagolókanállal, illetve utántöltő zacskóban kapható narancs és citrom ízben. Ára dobozban, 20 liter folyadékhoz megfelelő mennyiség: 7920 Ft, az utántöltő 11 literhez elegendő mennyiség 4390 Ft/tasak.

Újdonság még a Powerbar folyékony Magnézium B6 vitamin, amely segíti az izomműködést és megelőzi a görcsök kialakulását. Ára 380 Ft/adag.fb share