Új Nike termékek a Spuri Futóboltban

Ismerd meg a Spuri Futóbolt kínálatának új Nike termékeit! A hosszú szárú futózokni és az Air Pegasus 27 futócipő már kapható az üzletben.

Nike hosszú szárú futózokni

Egyre több futón látni hosszú szárú zoknit - talán a világcsúcstartó Paula Radcliffe volt, akin először feltűnt, hogy a többi futóval ellentétben magas szárú zokniban fut maratonon. Nos, ez nem egy egyszerű térdzokni, hanem kifejezetten futóknak és gyaloglóknak kifejlesztett magas szárú zokni, ami több százalékos teljesítményjavulást - ezáltal gyorsabb célba érést - jelenthet.

Az optimális külső nyomás (kompresszió) segíti az izmok oxigén- és energiaellátását, gyorsabb regenerációt, könnyebb, stabilabb, jobban koordinált mozgást téve lehetővé. A legtöbb lábprobléma, túlterheléses sérülés elkerülhető, ha a futó kompressziós zokniban fut.

A Spuri Futóboltban kapható hosszú szárú Nike futózokni ráadásul még a legújabb technológiának köszönhetően lábfejében is megtartotta a már bevált hagyományokat, bal- és jobblábas aszimmetrikus alakú, háromdimenziós kialakítású, oldalán és a talpán megfelelő erősítésekkel és gumizással, valamint izzadtságelvezető rendszerrel készült. Kapható fekete és fehér alapszínben. Ára: 4990 Ft

Nike Air Pegazus 27 futócipő

Magyarországon elsőként a Spuri Futóboltba érkezett meg a Nike Pegazus 27-es modellje. A nagy sikerű széria legújabb darabja közel 20 grammal könnyebb az előzőnél, ugyanazon kialakítás mellett. A teljes talp alatt végighúzódó Zoom Air légtalp nem változott, ám könnyítettek a talpon, ezáltal erősebb lett a felsőrész, de megmaradt a jó szellőzése. Az ára sem változott: 28 990 Ftfb share