Változás a 27. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon!

A szeptember 9-i 27. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton távjai a korábban meghirdetettnél 30 perccel korábban rajtolnak!

Távok és az új rajt időpontok:

  • Nike Félmaraton egyéni - 9:00 óra
  • Nike Félmaraton Párban - 9:00 óra
  • Nike Félmaraton Trió - 9:00 óra
  • Nike Ligetkör - 12:15 óra

Egy kérés a fővárosi indulókhoz:
Ne hagyjátok a rajtszámfelvételt az esemény napjára! Kérünk benneteket, hogy legkésőbb szeptember 8-ig vegyék át a rajtszámotokat, ezzel sokat tudtok segíteni azoknak a vidéki futóknak, akik csak az esemény napján, kora reggel érkeznek Budapestre. A vasárnapi rajtszámfelvételi lehetőséget hagyjuk meg azoknak, akiknek nincs lehetőségük az esemény előtt a fővárosba utazni és előzetesen felvenni a rajtcsomagot. Így elkerülhető (vagy legalábbis csökkenthető) a versenyközpont sátrainál a rajtok előtti sorban állás.

A BSI Váci úti irodájában szeptember 3. és 5. között 8-tól 20 óráig, meghosszabbított nyitva tartással várjuk azokat, akik előzetesen kívánják felvenni a rajtszámot. A meghosszabbított nyitva tartás csak a rajtszámátvételre vonatkozik, előnevezni 8:30 és 17:30 között lehet. Az előzetes rajtszámfelvételi lehetőségekről további információt ITT találsz! Köszönjük a segítséget!fb share