Jótékonyság a Vivicittán

A BSI 2008. óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.
A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Kanyó Zsolt paraatléta

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület által kezdeményezett adománygyűjtő akció támogatottja Kanyó Zsolt paraatléta, gerelyhajító, kategóriájában világranglista 4. helyezett sportoló. Zsolt nagy álma, hogy kijuthasson a londoni paralimpiára.
A kvalifikáció megszerzéséhez nem elég a kitartó edzésmunka, az eddigi kiváló eredmények, anyagi támogatásra is szüksége van.
Adományodat a 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás margitszigeti versenyközpontjában a Mozdulj! standján várjuk! Részletek itt!

A segítség futólépésben érkezik!

Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor jótékonysági futóközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre. Maratoni és félmaratoni futóversenyeken induló önkénteseik teljesítményével a Bátor Tábor tevékenységére irányítják rá a figyelmet. 27. Telekom Vivicitta Félmaraton lefutására felhívásukra 8 jótékony futó jelentkezett azzal a szándékkal, hogy daganatos és krónikusan beteg gyerekeket segítsen hozzá gyógyító élményterápiás táborozáson való részvételhez. Akciójuk részletei itt!

Suhanj! Alapítvány

A Suhanj! Alapítvány célja rendszeres sportolási lehetőség biztosítása látás- és mozgássérülteknek több sportágban. Törekvésük saját eszközpark kiépítse és folyamatos bővítésére. A 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás rajtja előtt veszik át tavalyi akciójuk eredményét: három speciális, futásra tervezett kerekesszéket és egy handbike-ot,amelyeket kölcsönözhetővé tesznek a sportolni vágyó érintettek számára. Ezeknek az eszközöknek a beszerzéséhez mintegy 600 adakozó kedvű futó is hozzájárult a 26. Nike Budapest Félmaratonon és a 26. SPAR Budapest Maratonon szervezett adománygyűjtésük alkalmával.
A versenyközpontban felállított sátorban tájékozódhattok tevékenységükről és adományotokkal segíthetitek további munkájukat.

NÉVADÓ SZPONZOR Telekom 2013 KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ: Neo FM TÁRSSZPONZOR timex Horalky_logo Verbena_logo MÉDIATÁMOGATÓ metropol wellnes_cafe maxima hazipatika Funzine joy logo TÁMOGATÓ budapest_logo

fb share