Fut a színház - 2017

Ahol a művészlélek és a futólélek eggyé válhat...

7. alkalommal hirdetünk külön versenyt hazai és határon túli magyar színházak, bábszínházak, színházi szakemberek, zenekarok, színházi fesztiválok, színikritikusok, filmsorozatok, színházi szerzők, váltói számára október 15-én a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, Magyarország egyik legnagyobb szabadidősport rendezvényén!

Egyedül nem megy?

Sebaj, hiszen a Flora Maratonstafétában 4 fős váltók teljesítik a klasszikus maratoni távot, ahol a tagok 8-13 km közötti (később pontosított) szakaszokat futnak. Az első futó lehet egyéni maratonista is. Az útvonal fővárosunk legszebb pontjait érintve halad.

Rajt október 15-én vasárnap 9.30-kor a Hősök terén

Képviseljétek a színházi szakmát a futás ünnepén - a közönségsiker garantált!

Az útvonal mentén végig zeneszó kísér, a célban sok ezer lelkes szurkoló tapsa vár, mindez fővárosunk világszép "kulisszái" között.

Tavaly 30 színházi csapat versengett egymással, a média érdeklődésétől kísérve. Számukra ünnepélyes eredményhirdetést és díjkiosztót rendeztünk József Attila Színházban. Terveink szerint idén is egy patinás intézményben tartjuk majd a kategória ünnepélyes eredményhirdetését.

Színes, szöveges, mozgóképes beszámolónk a tavalyi eseményről ITT >>>

Fuss és jótékonykodj!

A Fut a színház verseny csapatai által befizetett jótékonysági nevezési díjjal ebben az évben is a Bajor Gizi Színészmúzeumot támogatjuk.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

A futás sorrendjében kitöltött nevezési lapot küldd el a vendegnevezes@futanet.hu címre, vagy hozd be személyesen a BSI-be (1138 Budapest, Váci út 152-156.,az M3 Forgách utcai megállója mellett), fizesd be a csapatonként 20 000 Ft-os jótékonysági nevezési díjat és fuss egy jót a színházadért kollégáiddal!
Egy intézményből több stafétát is szívesen látunk.
Nevezési határidő: szeptember 30.

LETÖLTHETŐ SPECIÁLIS NEVEZÉSI LAP >>>.

A JÓTÉKONYSÁGI NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSÉNEK MÓDJAI >>>

ÍGY KÉRHETSZ ÁFÁS SZÁMLÁT >>>

Minden kérdésedre válaszolunk: 20/375-1829, lakatos.istvan@futanet.hu