Speciális kedvezmény a Telekom Vivicittá 3x2 km-s váltójára

Neveztél már a Telekom Vivicittá Városvédő Futás valamely távjára? Ez esetben ingyen lehetsz tagja egy olyan csapatnak, amely szombaton a 3x2 kilométeres váltóversenyben vesz részt. Két társad is komoly kedvezményben részesül.


Már a szombati versenyszámokra - Telekom Vivicittá 3 fős váltó, Telekom Minicittá, Családi Futás, Gyaloglás, Fogyatékossággal élők futama - is lehet nevezni az április 16-17-i 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson! A 3x2 kilométeres váltóversenyre speciális nevezés is lehetséges.

Amennyiben a háromfős csapat egyik tagja olyan futó, akinek van már élő nevezése a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás valamelyik másik távjára - lehet ez a szombati rövid távok egyike és vasárnapi 7, 10 vagy 21 km-s versenyszám is -, az ő nevezési díja 0 forint, a másik két fő pedig speciális csapatárat fizethet.

Ez április 4-ig csupán 1800 forint, utána pedig 2000. (A helyszínen fizetve 2500.) Ha háromfelé osztjuk, a kedvezőbb esetben csupán 600 Ft/fő az ára a Telekom Vivicittá 3×2 km-es váltón való részvételnek. A 0 Ft-ot fizető csapattag a váltó nevezéséhez nem kap pólót.

A kedvezmény igénybe vételekor figyeljetek arra, hogy április 14-én és 15-én szünetel a nevezés, és hogy csapatonként kizárólag egy tag lehet ingyenes résztvevő. (A kedvezmény jogosulatlan igénybevétele esetén a nevezés érvénytelen. Az esetleges visszaélések elkerülése végett időszakosan ellenőrizzük a nevezéseket.)

Természetesen nemcsak azoknak szól a lehetőség, akik mostanáig beneveztek valamely másik távra, hanem onnantól bárkinek, amikortól regisztrál az eseményre.

Irodai nevezéssel és online is bonyolítható az ügy, utóbbi esetben a Speciális csapatár nevezéssel rendelkező személynek opciót kell választani.

További részletek itt.

fb share