Budapest Maraton - Jubileumi Futók Klubja - bővülhet a csapat

A Jubileumi Futók Klubjának az lehet tagja, aki legalább 10 alkalommal teljesítette a Budapest Maraton 42,2 km-s távját. 128-an várnak arra, hogy belépjenek a klubja, közülük 35-en neki is szaladnak idén a tizediknek!

A Budapest Maraton Jubileumi Futók Klubja jelenleg 425 tagot számlál. Az elsőség Lengyel László Ottóé, aki már 28-szor teljesítette a Budapest Maratont. 1984-ben állt rajthoz először, legutóbb pedig 2015-ben ért célba. 2017-re is van érvényes nevezése.A Jubileumi Futók Klubjának 21 olyan tagja van, aki már legalább 20-szor teljesítette a maratoni távot Budapest utcáin.
A 15-19-szeres teljesítőlk 80-an vannak, míg 324 olyan futó van, aki már legalább tízszer, de 14-nél nem többször teljesítette a Budapest Maratont.

128 olyan jelölt van, akinek egy teljesítés kell még ahhoz, hogy tagja lehessen a Budapest Maraton Jubileumi Futók Klubjának. Közülük 35 futónak van a 32 . SPAR Budapest Maratonra érvényes nevezése.

A klubtagság számos kedvezménnyel jár. A klubtagok egyedi - a tagságot jelző - technikai mezben és rajtszámmal indulhatnak, oklevelet kapnak minden ötödik teljesítés után, és hátrajtszámukon minden évben feltüntetjük, hogy éppen hányadik teljesítésnél járnak.

Fuss kitartóan, és válj klubtaggá! A klubtagságról részletesen idekattintva olvashatsz!

fb share