Fuss 2018-ban 2018 km-t! - pólórendelés

Eldöntötted, bevállaltad, büszkén dolgozol azon, hogy idén legalább 2018 kilométert fuss? Akkor itt a remek lehetőség, hogy ezt másoknak is megmutasd! Rendeld meg a program technikai futómezét mindössze 2700 forintért, első körben január 31-ig!


A futómezek elöl-hátul emblémázottak, lehetőség van a hátára nevet, becenevet, egyéb rövid üzenetet felirattatni (max. 12 karakterig), ahogy a fenti képen is látható. Férfi és női fazon is rendelhető.

Ha név nélküli pólót szeretnél, annak az ára 2700 Ft.
Ha + egyedi feliratot is szeretnél a hátára, akkor 3500 Ft-ba kerül a póló.

Fontos infó: a rendelések leadásának első határideje 2018. január 31., utána havonta egy alkalommal, a hónap végén zárjuk a rendelést, vagyis havonta egyszer postázzuk a kész pólókat.

A rendelés menete: Kattints IDE, és mi lépésről-lépésre végigvezetünk a folyamaton.

A mérettáblázatot ITT találod.

Kitöltendő mezők:

  • Név - kötelező adat, erre a kommunikáció miatt és azért van szükségünk, hogy az átvételnél be tudjunk majd azonosítani
  • E-mail cím - kötelező adat, valós e-mail címet adj meg, így tudunk majd értesíteni az átvételről
  • Pólóméret - kötelezően választandó
  • Póló hátán megjelenő egyedi felirat - ez opcionális, ha szeretnél nevet/szöveget a hátadra, +800 Ft-ért megrendelheted. Figyelj az írásmódra, pontosan az a szöveg fog megjelenni a pólón, amit odaírsz.
  • Átvétel módja - kötelezően választandó adat, gondold át, hogy tudod a legegyszerűbben átvenni a futómezt! Ha nem a személyes átvétel mellett döntesz, akkor a pólót a GLS futárszolgálat fogja részedre kézbesíteni hétköznapokon. Célszerű munkahelyi címet megadni. A kiszállítás díja 1300 Ft, az összeget a megrendelt póló árával együtt kell elutalnod.

Ha az "elküld" gombra kattintottál, látsz egy üzenetet, ezt mindenképpen olvasd el, a fizetési tudnivalókat tartalmazza, melyek a következők:
Az árát kérjük utald át 2 munkanapon belül a következő bankszámlaszámra:
BSI Sport Kft.
10102086-51120700-01000007 (Budapest Bank)
A közlemény rovatba írd be: 2018 km póló rendelés" + az a név, amelyet az űrlapon megadtál.
Név nélküli póló ára: 2700 Ft
Névvel nyomott póló ára: 3500 Ft
Egy űrlap kitöltésével egy pólót lehet rendelni, ha szeretnél másik pólót is rendelni, újból ki kell tölteni a űrlapot.


Első körben január 31-ig tudsz rendelni, az addig beérkezett igények és befizetések alapján megrendeljük és legyártatjuk a pólókat, és értesítünk az átvétel időpontjáról.
Ha a későbbiekben további érdeklődés is lesz, természetesen folytatódik a pólórendelés.

Ha még nem hallottál a Fuss 2018-ban 2018 kilométert! akcióról, kattints ide.

fb share