15. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton - elindult a nevezés

Nyáron csobbanj a Balatonban, a tél kezdetén pedig fuss a tóparton félmaratont vagy maratont egy vagy több részletben, egyedül vagy párban! Biztosítsd a helyed már most szuper kedvezményes nevezési díjért. Bár hideg lesz, félmaratonmániásoknak mégis melegen ajánlott!

Elindult a nevezés a 15. K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton versenyszámaira. Idén a már megszokott futamok egy új kombinációjával várunk. Ne gyere egyedül, hozd futóbarátaidat is!
Az esemény versenytávjainak számbavétele idén is egy szöveges matekpéldát mintáz. A jó hír, hogy megoldanod nem, csak megértened kell.

Lássuk, milyen lehetőségeid lesznek 2018-ban a K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton versenytávjainak teljesítésére:

Futhatsz félmaratont:

- egyéniben: szombaton elrajtolsz, lefutod, örülsz, hazaindulsz;
- egyéniben 2 részletben: szombat délelőtt megteszed a táv 2/3-át, majd szombat délután a táv 1/3-át;
- párban oly módon, hogy elfelezitek a távot.

Futhatsz maratont:

- egyéniben 1 nap alatt 3 részletben: szombaton háromszor is rajthoz állsz, délelőtt teljesíted a maratoni táv harmadát, dél körül lefutsz egy félmaratont, majd levezetésként lefutod a maratoni táv hatodát;
- egyéniben 2 nap alatt 2 részletben: egyszerű a képlet: szombaton és vasárnap is futsz egy félmaratont;
- egyéniben 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt rajthoz állsz egy 1/3 maraton versenyszámban, délután könnyedén lefutod a maratoni táv 1/6-át, majd vasárnap egy félmaratont teljesítésével felteszed az i-re a pontot;

- párban 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt egymást váltva teljesítitek az 1/3 maratont, majd délután mindketten rajthoz álltok az 1/6 maratonon, pihentek egy kicsit, majd másnap egymás között egyenlő arányban megosztva teljesítitek a félmaratont.

Ha mindez soknak tűnik, próbáld ki magad a rövidebb távokon.
A maratoni táv 1/3-a teljesíthető egyéni indulóként vagy párban is egyenlő arányban megosztva egymás között a távot.
A rövid távok szerelmesei pedig választhatják az 1/6 maratoni távot is.A 15. K@H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton 21,1 km-s versenyszámai közül az egyéni, egy részletben történő teljesítés a FélmaratonMánia sorozat téli állomásának felel meg. A FélmaratonMánia a maratoni számok egyéni teljesítésével is letudható.

Az előzetes nevezésre a szokásos lehetőségeid vannak. Nevezhetsz online idekattintva vagy személyesen eseményeinken, illetve Budapesten, Váci úti nevezési irodánkban.Kedvcsinálónak nézd meg a tavalyi eseményről készült videónkat!fb share