Zúzmara Futófesztivál: jó, ha tudod!

Mától, vagyis január 8-ától jöhetsz átvenni a rajtszámodat. Most is Váci úti nevezési irodánkban várnak kollégáink (Bp., Váci út 152-156.)
Az előzetes rajtszámátvételre legkésőbb csütörtökön 17 óráig van lehetőséged. Ezt az időpontot követően csak a helyszínen tudod átvenni a rajtszámodat.
A helyszínen kialakított versenyközpont január 14-én, reggel 8.15-kor nyit. A rajtszámodat legkésőbb az adott futam rajtja előtt 30 perccel veheted át.
A rajtszámátvételhez, kérjük, hozd magaddal a nevezéskor kapott visszaigazoló emailt.

A kedvezményes előnevezés végső időpontja január 11. Személyesen 17 óráig tudsz nevezi Váci úti nevezési irodánkban. Online éjfélig válthatod meg a helyed a rajtvonal mögé.

Helyszíni nevezésre akkor lesz lehetőség, ha az előnevezés végső időpontjáig az adott távon meghatározott létszámlimitet nem éri el az indulók száma.
A Zúzmara Félmaratonon 2300-an állhatnak rajthoz. A Futófesztivál 5 és 10 km-s távján összesen 2400-an indulhatnak el.

A létszámlimitek elérése után nevezést nem fogadunk el.

Vagyis, ha még nem neveztél, de biztosítani szeretnéd a helyed, nevezz most:Ha a rajtcsomagban átvett pólóval méretbeli problémád akad, attól függően, hogy melyik távon indulsz, a helyszínen, az alábbi időpontokban tudod kicseréltetni:
- félmaraton: 10:30-től 15.00-ig;
- 5/10km 14:00-től 15:00-ig;

Ha a FélmaratonMánia-sorozatod az idei Zúzmara Félmaratonon fejezed be, az érmedet a helyszíni Versenyközpontban 11.15-től tudod átvenni.

fb share