35. SPAR Budapest Maraton Fesztivál - elindult a nevezés

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország legnagyobb szabadidősport-eseménye, 2019-ben 31.000 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján. Légy részese az élménynek 2020-ban Te is! A hosszabb távokra már nevezhetsz!

Budapest első számú, őszi futófesztiváljára a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várjuk, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába.

A 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál nemzetközi mezőnyében futhatsz maratont egyéni indulóként vagy párban. Ha maraton még nagy falat, választhatod az annak előszobájaként emlegetett SPAR 30 km-s betétszámot is, melynek nevezői az útvonal 12. kilométerénél bekapcsolódva együtt futnak a maratoni mezőnnyel. A rövidebb távok kedvelői választhatják a SPAR 10 km-t, vagy párosban illetve 4 fős staféta keretében is megoszthatják a maratoni távot és az élményt barátaikkal, családtagjaikkal, kollégáikkal. A minimaraton távja 5 km, melyet önmagában vagy akár a 10 km-s távval kombinálva is teljesíthetsz.


Távok, melyekre már tudsz nevezni - 2020. október 10-11.
- 35. SPAR Budapest Maraton®
- SPAR Maratonstaféta (4 fős csapat)
- SPAR Budapest Maraton® Párban
- SPAR 30 km
- SPAR 10 km
- SPAR 10+5 km

Készülj a versenyre a BSI e-edzés programjával. E-edzésterveinket használva szakember irányításával készülhetsz a választott távra. A maraton mellett a 30 km, a 10 km és az 5 km-s távokra is készülhetsz velünk. Az edzéstervet háromhetes periódusokban küldjük hírlevél formájában.
A 35. SPAR Budapest Maratonon történő sikeres célba érésre felkészítő, 33 hetes edzésprogram február 24-én indul!

A 2019-es eseményről készült kedvcsináló videóért kattints ide.

fb share