Kerüld meg a kígyó farkát, vagy küzdd le a katlan melegét!

Készülj a 34. SPAR Budapest Maratonra hivatalos felkészülési versenyen, a IX. Szelidi-tó futáson augusztus 3-án. Vagy fuss ugyanazon a napon a Villányi borvidéken, a Katlanfutáson egy fröccs kíséretében, fesztiválhangulatban. Parnerversenyeink a hétvégén.

Az eseményen 4, 11, 22 és 33 kilométeren állhatsz rajthoz. A rajt helyszíne Dunapataj.
A Szelidi-tó körüli útvonal egy 11,3 kilométeres kör, ebből vállalhatsz tetszés szerint egyet, kettőt vagy hármat.

Bővebben a Szelidi-tó futásról idekattintva olvashtasz.

Ha a Dél-Dunántúlon jársz a hétvégén, szereted a kulturális fesztiválozást, és futni is szoktál, a Katlanfutás lehet a Te versenyed a hétvégén. Az eseményen 3,5 és 7 kilométeren teheted próbára magad a Villányi borvidék katlanjában. Rajt Nagyharsányban augusztus 3-án, reggel 8 órakor. A futás jellegéről és hangulatáról sokat elmond, hogy mindkét táv útvonalának aktív "frissítőpontja" a SAUSKA pincészet.Ha a terep a Te utad, Szóládra vár a Koppány vezér félmaraton a FutaPest szervezésében. Spuri Aranykártyával kedvezményes a nevezés.

Jövő hétvégén sem maradsz versenyzési lehetőség nélkül, a II. Robinson szigeteki terep-cross futás és vízi családi napon 8 és 4 kilométeres akadálypálya vár rád, a legkisebbekre pedig a gyerektávok valamelyike. Előnevezéssel augusztus 8-ig 25%-os kedvezményt kapsz a nevezési díjból, ha van Spuri Aranykártyád.

fb share