Nevezz kedvezménnyel a K&H mozdulj! velencei tavi úszónap és túratriatlonra!

Augusztus elején irány a Velencei-tó! A 10. K&H mozdulj! velencei-tavi úszónap és túratriatlon eseményén együtt sportolhat a család minden tagja. Ússz, vagy válaszd a túrariatlont, esetleg úszd meg szárazon a duatlonnal! Nevezz kedvezménnyel július 15-én éjfélig!

A 10. K&H mozdulj! velencei-tavi úszónap és túratriatlonra augusztus első szombatján várunk. A tóúszás összetett esemény, ahol az úszás mellett a több sportágat magában foglaló triatlont is kipróbálhatjátok, és a Velencei-tó nádas zegzugait is megcsodálhatjátok.

Nevezzetek július 15-én éjfélig az aktuális kedvezményes nevezési díjért.Az esemény valamennyi sportágában lehetőség van arra, hogy az edzettségeteknek megfelelő távot válasszátok. A tóúszásra S, M, L és XL távokon lehet nevezni. Az 500 méteres S táv bárki által teljesíthető, ez lehet a gyerekek úszószáma vagy az olyan családtagoké, akik ritkán és keveset úsznak. A család edzettebb tagjai indulhatnak az 1500 méteres M, a 3000 méteres L vagy a 6000 méteres Xl távokon.

Ha sportos társaság/család vagytok, és egész napos szabadidős programot kerestek, akkor válasszatok a túratriatlon kombinációi közül. A 10. K&H mozdulj! velencei-tavi túratriatlonon a kezdő triatlonozók is rajthoz állhatnak, és amiatt sem kell aggódni, hogy nem bírjátok a futószámot, a túratriatlonon ugyanis az úszás és a kerékpár mellett a harmadik sportág a túra. A Velencei-hegységben történő túrázás pedig családi eseményként is remekül megállja a helyét, inkább élmény, mintsem erőn feletti igénybevétel.Még arra is tudunk megoldás, ha víziszonyod van, a túraduatlonon ugyanis úszni sem kell, a kettős versenyszámban csak a bringázás és a túratáv vár.

A túratriatlon és a túraduatlon távjai:

S (rövidtáv): 500 m úszás - 13,3 km kerékpár - 7,5 km túra - 16,1 km kerékpár
M (középtáv): 1500 m úszás - 13,3 km kerékpár - 7,5 km túra - 16,1 km kerékpár
L (hosszútáv): 3000 m úszás (2×1500 m) - 13,3 km kerékpár - 7,5 km túra - 16,1 km kerékpár
túraduatlon: 13,3 km kerékpár - 7,5 km túra - 16,1 km kerékpár

A 10. K&H mozdulj! velencei tavi úszónap és túratriatlonnal akkor is jól járhatsz, ha Ötpróbázol. Biztosan tudod, hogy az Ötpróba legértékesebb ajándékát úgy tudod megszerezni, ha az Ötpróba minden versenysportjában rajthoz állsz legalább egyszer. Ha nem szeretsz/nem különösebben tudsz úszni, a velencei tavi eseményen könnyen, egy mindössze 500 méteres táv teljesítésével letudhatod ezt a kötelező kört.

fb share