Ismét lesz Virtuális Telekom Vivicittá

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 36. Telekom Vivicittán, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb Vivicittá távok egyikét a Virtuális Telekom Vivicittá esemény keretében!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a BSI az év további részében is rendez virtuális eseményeket - ezen eventek mindegyike önálló rendezvényként funkcionál és az eddig megszokott módon működik a nevezés és a teljesítés igazolása is.

A soron következő virtuális esemény a Virtuális Telekom Vivicittá, amely majdnem teljesen a normál Vivicitta ideje alatt teljesíthető, egészen pontosan július 9. és 12. között.

Az eseményre a regisztrációt július 6-án nyitjuk meg, a nevezés július 11. éjfélig lehetséges, az eredmény feltöltésére pedig július 12. délig van lehetőség. A helyszín természetesen most is szabadon választott.

Teljesíthető távok - ezúttal kizárólag egyéni kategória elérhető

  • Félmaraton
  • 10 km
  • 7 km
  • 2,5 km

A teljesítők jutalma a csodaszép egyedi befutóérem, amely megegyezik az idei normál Vivicitta befutóérmével! Különbség csupán az éremszalag feliratban van. A Virtuális félmaraton teljesítők a nagyméretű félmaratonos befutóérmet kapják, a 10-, a 7-, és a 2,5 km-es virtuális távok teljesítői pedig egy kisebb méretű, azonos dizájnnal rendelkező érmet.

Válaszd kedvenc távodat és teljesítsd a Telekom Vivicittát virtuálisan! A nevezést az eseményre megnyitottuk!

fb share