Puskás Aréna Futás - új esemény októberben

Örömmel jelentjük, hogy a BSI idei rendezvénynaptára még egy új eseménnyel bővül: a Puskás Aréna Futás résztvevői kívülről-belülről megismerhetik hazánk legújabb, legnagyobb és legkorszerűbb stadionját!

Időpont: 2021. október 16.
Helyszín: Budapest, Puskás Aréna - a rajt-cél terület a Stadionkör

A BSI életében nem ez az első stadionfutás, hisz néhány évvel ezelőtt, 2014-ben még az épp lebontás előtt álló Népstadionban rendeztük nagy sikerű akadályfutó versenyünket! Azóta eltelt 7 év, a régi aréna helyén felépült az új és most végre Te is kipróbálhatod!

Az eseményen kétféle távon indulhatsz; az 5 km-es Stadionkörön, vagy a Lépcsőfutáson, ahol 10 emeletet kell a lehető legrövidebb időn belül megmászni - az akadályokat ezúttal a raktárban hagyjuk, tehát ezen az eseményen a sok fel - valamint a hosszabb távon indulóknak a sok le - a legnagyobb kihívás! Természetesen itt is a rendezvényeinken megszokott fantasztikus hangulatra számíthatsz, csak ezúttal egy vadiúj helyszínen, két őrült challenge keretében!

Stadionkör:

  • Az útvonal az Arénán kívül indul, majd belül folytatódik, érinti mind a 4 szintet, a lépcsőházakat, a nézőteret, valamint magát a labdarúgó pályát. A rajtolás (a tervezett tempónak megfelelően kialakított 4 fős csoportokban), 15 másodpercenként történik.

Lépcsőfutás:

  • Az útvonal a lépcsőházban kerül kialakításra, a rajtolás párokban, 5 másodpercenként történik. A lebonyolítás 2 körös, azaz az 1. teljesítés után minden résztvevő még egyszer teljesíti a feladatot, a két teljesített idő alapján alakul ki a végső rangsor.

A teljesítők jutalma egyedi befutóérem.

Fuss az év egyik legérdekesebb új eseményén, győzd le a stadiont két és fél hónap múlva!

A nevezést az eseményre megnyitottuk, regisztrálj a legkedvezőbb áron még ma!

fb share