Zuckerberg kihívása: 365 mérföld 2016-ban

A Facebook mogul újévi fogadalmat tett, és várja azokat, akik csatlakoznának a kihíváshoz. Igazából nem sokkal, napi 1609,3 méterrel kell számolni.


Komoly távot szeretne teljesíteni Mark Zuckerberg 2016-ban, hiszen egy előkelő 365 mérföldes távot tűzött ki magának célul. Mielőtt megemelnénk előtte a kalapunkat, el kell árulnunk, hogy a milliárdos ezt egy év alatt szeretné teljesíteni, ami rövid fejszámolás után, testvérek között is csupán 1 mérföld per nap.

Mark létrehozott egy Facebook-csoportot is, ahova várja a hozzá csatlakozó elszánt futók helyzetjelentéseit és megígérte, hogy maga is aktívan fogja osztani a posztokat. Az újdonsült apukának nem ez az első idei fogadalma, pár napja egy mesterséges intelligenciával rendelkező komornyik kifejlesztését is betervezte. "Úgy képzeljétek el, mint Jarvist, a Vasemberből" - festette le közelebbről a tervet vasárnap a Marvel-film intelligens számítógépes rendszerére célozva.

Zuckerberg tavaly is is lelkesen tervezgetett, célként tűzte ki maga elé, hogy havonta elolvas két könyvet, és azt is, hogy megtanul mandarin nyelven. Arról nincs hír, hogy ezeket véghez vitte volna, de reméljük a napi tíz perces futást azért nem fog kikopni a napirendjéből.


Forrás: hirado.hu
Fotó: facebook.com

fb share