2017-07-07

Vasárnap rendezzük az idei Balaton-átúszást

Megvan az idei Balaton-átúszás időpontja! 2017. július 9-én vasárnap rendezzük az eseményt, de a rajtolás időtartama változott! Az előnevezések és a korábban megkért orvosi igazolások változatlanul érvényesek.

2017-07-05

Több mint 6000 futó

A 32. Wizz Air Budapest Félmaraton egyéni futószámának mezőnye már több mint 6000 futót számlál. Köztük vagy? Ha még nem, ne felejtsd el, hogy egész júliusban változatlan nevezési díj mellett nevezhetsz! Találkozzunk szeptemberben!

2017-07-04

Elindult a nevezés a 10. Intersport Terepfutás és Túranapra

Mozogj velünk ősszel is! Idén is megnézzük az ezerszínű, őszi Pilist. Jöhetsz futólépésben vagy gyalogszerrel, és kalandvágyadhoz mérten választhatsz a különböző távok közül. Már lehet nevezni!

2017-07-03

18 hetes edzésterv indul a K&H mozdulj! Balaton maraton egyéni félmaratonjára

Készülj edzéstervünk segítségével a K&H mozdulj! Balaton maraton egyéni félmaratoni távjára! A feliratkozók július 21-től háromhetente kapják majd az edzéstervet, hogy a november 25-26-i hétvégén a tervezett idővel érhessenek célba.

2017-07-03

Változás a 35. Lidl Balaton-átúszás esőnapjaiban

Technikai okok és a 17. FINA Világbajnokság Balatonfüreden rendezett, nyíltvízi úszószámai miatt 2017. július 15-e és 16-e a továbbiakban nem szerepel a 35. Lidl Balaton-átúszás esőnapjai között.

2017-06-29

35. Lidl Balaton-átúszás: jövő hétre halasztva

Az OMSZ siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján, a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével a szervezőbizottság döntése szerint a 35. Lidl Balaton-átúszást ezen a hétvégén nem rendezzük meg. Az átúszás új tervezett időpontja: 2017. július 8., szombat.

2017-06-28

Két Vár Futás megalománoknak

Ha egy már nem elég, fuss kettőt. Augusztus végén egyetlen futással Hollókő és Szécsény várait is beveheted. A Két Vár Futáson 26 km-s, 14km-s és 600 méteres távokon indulhatsz. Spuri Aranykártyával 20% kedvezményt kapsz a nevezési díjból.

2017-06-28

Fadd-Dombori Triatlon Fesztivál júliusban

Kirándulj,sportolj, pihenj, és versenyezz barátaiddal, családoddal a Duna-holtág népszerű üdülő helyén, Fadd-Domboriban! A 14 versenyszám között biztosan találsz megfelelőt. A kétnapos fesztivál 4 és 90 év között minden korosztályt vár.

2017-06-27

Jó hangulatú díjkiosztó a 2. Diplomata Kupán

"A diplomáciában a fő nyelv az angol, de egyre inkább felzárkózik mellé közös nyelvként a futás is."

2017-06-27

Meglepetés a 32. Wizz Air Budapest Félmaraton indulóinak

Van már motivációd a nyári melegben megtett futólépésekhez? Ha nincs, mi tudunk egyet. Nevezz be az ősz első és kedvenc félmaratonjára, és fuss nyáron is lendülettel! A BSI nyári ajándéka neked, hogy július végéig nem emeljük tovább a nevezésid díjakat!

2017-06-22

Felkészülési partnerverseny Győrben

Készülj az októberi SPAR Budapest Maraton®-ra hétvégi partnerversenyünkkel! Ha az egyéni edzések már monotonnak tűnnek, megtörheted őket versenyekkel. Az ott szerzett rutin, egy-egy új megmérettetés, valamint a kellemes hangulat mind-mind jó muníció lehet októberre.

2017-06-21

Új webcímen a Spuri Futóboltok webáruháza - bővülő kínálat!

Ne aggódj, nem mentünk messzire, csak mostantól egy új webcímen éred el Spuri futószaküzleteinek széles kínálatát. Nekünk és neked is jó hír, hogy ettől a pillanattól futóboltjaink minden terméke elérhető online! Győződj meg róla magad!

2017-06-20

Idén is lesz Ligetkör, már nevezhetsz

A Ligetkör azokat az aprócska és nagyobbacska futókat várja, akik még nem állnak készen egy nagyobb futóteljesítményre, mégsem szeretnének kimaradni a 32. Wizz Air Budapest Félmaraton eseményének izgalmaiból. A Városligetben kacskaringó 3 km-s távra gyerekeket és felnőtteket egyaránt várunk. Sétálhatsz vagy futhatsz, a lényeg, hogy mozogj velünk!

2017-06-18

Sár, mámor, Brutálfutás...

A Brutálfutás 6.0 alkalmából idén újra kellemeset malackodtunk a verseny hagyományos helyszínén, a nyáregyházi motocrosspályán.Új akadályok, címvédés, bohókás időjárás és önfeledt dagonyázás jellemzte a hatodik saras összecsapást.

2017-06-16

14. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton - elindult a nevezés

Nyáron csobbanj a Balatonban, a tél kezdetén pedig fuss a tóparton félmaratont vagy maratont egy vagy több részletben, egyéniben vagy párban! Idén új versenyszámokkal (is) várunk Siófokon. Biztosítsd a helyed már most szuper kedvezményes nevezési díjért. Bár hideg lesz, félmaratonmániásoknak melegen ajánlott!

2017-06-15

Az Élelmiszerbank Jótékonyhájának sikere a maratonváltón

A K&H Mozdulj! maraton- és felmaratonváltón is jelen volt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület JótéKonyha büféje. A nyereségből az Élelmiszerbank mintegy 3 millió forint értékű élelmiszert tud eljuttatni nélkülözőknek.

2017-06-14

Világbajnok sportolóink is ott lesznek az idei Balaton-átúszáson

Sajtótájékoztatóra vártuk délelőtt az újságírókat a budapesti Hotel Aquincumba, hogy részletesen beszámoljunk róla, milyennek ígérkezik a 35. Lidl Balaton-átúszás.

2017-06-11

Hőség és bőség a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón

A Városligetben mért 23 Celsius-fokot az Ötvenhatosok terének macskakövén 27-nek érezte a vasárnapi mezőny. A meleg mellett a csapatversenyeket jellemző lelkesedésből és jó kedvből sem volt hiány. A számszerűsített egyenleg: 8300 futó, 1460 váltócsapat.

2017-06-11

Csodabogarak - jótékony futással a beteg gyerekekért

A Csodabogarak azok a jótékony futók, akik a Csodalámpa Alapítvány szervezésében a beteg gyerekek álmaiért futnak.

2017-06-11

Jótékonyha a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón

A K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón a futás mellett ehetsz is, méghozzá jót jó célért. Ha a Magyar Élelmiszerbank Egyesület helyszíni büféjében fogyasztasz, hozzájárulsz az élelmiszeradományok célba juttatásához.

2017-06-09

Úti tippek a K&H-tól nyaraláshoz

Miután vasárnap lefutod a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón a választott penzumot, beköszön a nyári pihenés ideje. Névadó szponzorunk összegyűjtötte, mire figyelj, hogy a pihenés gondtalan lehessen!

2017-06-09

Megjelent a Spuri Futómagazin nyári száma

Kedvenc sportodat a nyári pihenés közben sem kell nélkülöznöd. A Spuri nyári számát a tengerparton heverészve és a fotelben ücsörögve is forgathatod. Olvasnivalót most is bőven találsz a magazinban: a futósport hazai és nemzetközi hírei mellett interjúk, nyári futótippek, egészségügyi és táplálkozási tanácsok várnak.

2017-06-08

Mozdulj meg, és ötpróbázz hétvégi eseményünkön

A K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón is gyűjtheted a pontokat az Olimpiai Ötpróba kihívásában. Az egyéni félmaraton teljesítéséért 4 pont jár, váltócsapat tagjaként egy 7 km-s kör megtételéért pedig 1 pont. Fuss, és gyűjtsd a pontokat az értékes nyereményekért!

2017-06-08

Amíg Te velünk mozogsz... A gyerekek táborban?

A maratonváltó után néhány nappal a tanév is véget ért. Névadó szponzorunk, a K&H összegyűjtötte a nyári táboroztatás pénzügyi tudnivalóit. Szülőknek kötelező, vagy legalábbis mindenképp hasznos!

2017-06-08

Nevezz csapattal a helyszínen változatlan nevezési díjért

Bár az utolsó határidő is lejárt, és az előnevezést lezártuk, a helyszínen csapattal még nevezhetsz - ráadásul változatlan áron. Vagyis a helyszínen benevezett váltók az előnevezés utolsó érvényes árain válthatják meg helyüket a csapatok versenyében.

2017-06-08

Rajtszámátvétel a városligeti versenyközpontban

A K&H mozdulj maraton- és félmaratonváltó rajtszámait a városligeti Ötvenhatosok terén felállított versenyközpontban veheted át péntektől-vasárnapig. Az időpontokért kattints!

2017-06-08

A nevezési iroda hétfőig zárva tart

A K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó előkészítő és helyszíni munkálatai miatt Nevezési irodánk 2017. június 8-9-én zárva tart! Nyitás június 12-én, hétfőn 9 órakor. A hétvégi esemény rajtszámainak átvételére a helyszínen lesz lehetőséged!

2017-06-06

Podiart talpvizsgálat a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón

Ne bízd a véletlenre, fuss biztonságosan! Vizsgáltasd meg a talpad szakemberrel, és hordj megfelelő talpbetétet, ha szükséges. A K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó hétvégéjén ingyenesen megnézetheted a lábad statikai állapotát.

2017-06-06

K&H mozdulj! egyéni félmaraton: LEZÁRTUK A NEVEZÉST

A 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó egyéni félmaratoni számában a pünkösdi hétvégén elértük a meghirdetett létszámlimitet, vagyis 2300 indulóval a rajtvonal mögött a nevezést lezártuk. Ha lemaradtál, válts csapatra, és fussatok együtt félmaraton- vagy maratonváltót!

2017-06-02

Vannak távok, melyeket csak közösen győzhetünk le

A Bagázs Egyesület 6 éve dolgozik azért, hogy a cigánytelepeken élőknek is legyen esélyük elérni céljaikat. Az egyesület már harmadik éve vesz részt a K&H mozdulj! maratonváltón - telepiek, önkéntesek, támogatók futnak együtt: ők mind hisznek abban, hogy vannak távok, melyeket csak közösen győzhetünk le.

fb share