2019-09-13

14. DECATHLON FittAréna: teljes a program

Mozogj velünk idén is a DECATHLON FittArénán, a BOK Csarnokban! Válogass 8 színpad változatos programjai között egyetlen belépőjegyért! A teljes programot már megtalálod az esemény honlapján! Kattints ide a részletekért!

2019-09-13

Nevezz eseményeinkre kedvezményesen hétfőig!

Szeptember 16-án két eseményünk esetén is lejár a kedvezményes nevezés aktuális határideje. Mit jelent ez? Azt, hogy ha indulnál az eseményen, a hétvégén megejtett online nevezéssel biztosan tudsz spórolni! Kattints a részletekért!

2019-09-12

BSI-eseménynaptár 2020

Tervezd meg a 2020-as futóévedet! Honlapunkon már megtalálod a BSI 2020-ra meghirdetett eseményeit. Böngéssz naptárunkban, tervezz, álmodozz. Találkozunk 2020-ban is a kedvenc eseményeiden!

2019-09-11

Nagy László: az élmény csodálatos volt

Minden idők legeredményesebb magyar kézilabdázójának, Nagy Lászlónak ezúttal is szerencsét hozott a 19-es szám. Egykori mezszámát kapta ugyanis élete első félmaratonján a rajtszámára, és persze nem 19, hanem 21,1 kilométert teljesített, méghozzá a várakozáson felüli idővel.

2019-09-11

A 34. Wizz Air Budapest Félmaraton rövidfilmje

Idézd fel újra a vasárnap szerzett felejthetetlen élményeidet az eseményről készült rövidfilmünk segítségével.

2019-09-10

16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton - lejár a nevezési határidő

Siófoki szezonzáró eseményünk versenytávjaira nevezési irodánkban 17 óráig, online éjfélig válthatod meg szuper kedvezményes áron a helyed! Ne maradj le a kedvezményes előnevezési lehetőségről!

2019-09-08

Évek óta mindig nyár, most ősz a Budapest Félmaraton

Már-már meglepő, hogy a Wizz Air Budapest Félmaraton - a hőség és a perzselő aszfalt helyett - idén őszi időjárás mellett zajlott. A futókedvnek jót tett a korai ősz, 15001 nevezővel zártuk a mai napot!

2019-09-06

Az első félmaraton - kézilabda nélkül

Nagy László, minden idők legeredményesebb magyar kézilabdázója nem véletlenül kapta a 19-es rajtszámot a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton előtt. Mezén ugyanis ez a szám kísérte végig szinte egész pályafutását. Az már talán véletlen, hogy éppen 2019-ben vonult vissza el az aktív játéktól, de még idén újabb célt - kicsit többet, mint 19 - tűzött ki maga elé.

2019-09-06

Ajándék Moments szeletek a Spuri Futóboltokban

Szeptember 1. és 30. között minden Spuri Futóboltban minden 2000 Ft feletti vásárlás mellé egy Moments szeletet kapsz ajándékba. Frissítsd fel a futóruhatárad, szerezd be a régóta vágyott kiegészítőt, vagy válts új futócipőre, és élvezd az új futócuccod egy Moments finomság társaságában. Majd lefutod. ;)

2019-09-06

Parkolás a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton idején

Az esemény helyszínén, a Pázmány Péter sétány környékén csak korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek. Mivel az eseményre több tízezer résztvevőt várunk, várhatóan nem lesz könnyű szabad parkolóhelyet találni, ezért arra kérünk, hogy lehetőleg gyalogosan, kerékpárral vagy a tömegközlekedést használva érkezz a helyszínre.

2019-09-05

Bemelegítések a Wizz Air Budapest Félmaratonon

A futás öröméhez a tested segít hozzá, vigyázz rá! Bármelyik futamban is indulsz, hangold a testedet is futásra, melegíts be Simon Szimonetta, a BioTech USA által szponzorált fitnesztréner segítségével!

2019-09-05

A leggyakoribb férfi és női nevek a Wizz Air Budapest Félmaratonon

Összegyűjtöttük az idei mezőny leggyakoribb keresztneveit. Gáborok és a Krisztinák viszik a prímet. A Te neved ott van a listán?

2019-09-05

Nemzetközi mezőny a Wizz Air Budapest Félmaratonon

Soha ennyi külföldi futót nem látott még a Wizz Air Budapest Félmaraton. Az előnevezés során mostanáig az esemény távjaira 83 ország 2450 futója nevezett. Az őszi futószezon első futóturistái sok időt töltenek el, és sok pénzt költenek el nálunk.

2019-09-05

Így kövesd a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton eseményeit

Kövesd élőben Magyarország kedvenc félmaratonjának eseményeit! A 34. Wizz Air Budapest Félmaraton történéseit élőben közvetíti a Sport2 TV, de a közvetítést weboldalunkon is nézheted! Reggel 7:30-től már odaülhetsz a gép elé, interjúkkal, a rajt pillanataival és a verseny izgalmaival várunk.

2019-09-05

Kövesd ismerősöd, barátod vagy családtagod futását online

Szeretnéd tudni, hogy merre jár a futód vagy csapattársad az útvonalon? Kíváncsi vagy arra, hogy milyen részidőkkel ért el az egyes ellenőrzőpontokig? Ott szeretnéd várni a célban, de nem tudod mikorra várható? Van megoldás!

2019-09-02

BSI Sport applikáció: már letölthető

Neked is ott van a mobilodon majd' minden, ami fontos az életben? Mostantól a kedvenc BSI-eseményeidet is magaddal viheted! Elkészült a BSI Sport applikáció, mely a BSI minden eseményének minden információját egy helyen gyűjti. Sőt, mostantól programfüzeteinket és - egy rövid, átmeneti időszak után - a nevezéshez járó szóróanyagokat és kuponokat is csak az applikációban találod meg, mert lépünk egy nagyot a zölddé válás felé!

2019-09-04

Öttusa VB - Vállalati Laser Run váltófutam

Ne tétovázzatok, vegyetek részt az Öttusa VB Vállalati Laser Run váltófutamában!

2019-09-04

Lágymányos-kör: előnevezési lehetőség meghosszabbítva

A Wizz Air Budapest Félmaraton keretei között megrendezett, beavató betétszám, a 2,3 kilométeres Lágymányos-kör előnevezési időszakát egy nappal, ma éjfélig meghosszabbítottuk. Ha egyéni félmaratonfutóként vagy váltótagként indulsz a hétvégén, a neked szurkoló családtagokat nevezd be a Lágymányos-körre, hogy ők is belekóstolhassanak az esemény hangulatába.

2019-09-04

Wizz Air Szófia Maraton

Kelet-Európa egyre népszerűbb úticél a turisták számára. Csatlakozz a Wizz Air Szófia Maratonhoz 2019. október 13-án, és fedezd fel Bulgária fővárosának évszázados szépségét több ezer futóval karöltve!

2019-09-03

A Wizz Air Budapest Félmaraton rajtszámainak átvétele

A rajtszámodat szeptember 6-ától tudod átvenni az esemény helyszínén, az ELTE Lágymányosi Campusának északi tömbjében. A rajtszámátvételi időpontokért kattints a cikkre, vagy tájékozódj az eseményinformációból.

2019-09-03

Nevezési irodánk nyitvatartása a következő napokban

A nevezési iroda a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton előkészületei és utómunkáálatai miatt 2019.szeptember 4-9. között zárva tart. Ez idő alatt sem nevezni, sem ügyet intézni nem tudsz. Az online nevezés viszont mindvégig zavartalanul üzemel.

2019-09-03

A 34. SPAR Budapest Maraton pólói

Mit gondolsz, ha megmutatnánk az eseménypólót, felpörgetne a felkészülési időszak sokszor már nehéz és kínlódós véghajrájában? Tégy egy próbát, kattints a cikkre, és nézd meg az egyéni maratoni táv idei pólóit. Szerintünk motiválni fognak.

2019-09-03

Ideális futóidő várható vasárnap, neveztél már?

Vasárnap ideális futóidőre számítunk. Gyere, és zárd a nyarat egy félmaratonnal Budapest utcáin! A Wizz Air Budapest Félmaraton előnevezési időszaka ma éjfélkor lezárul. Ideje dönteni, ne maradj le! 

fb share