Gyógyító élményekért a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

"Része lenni egy csodás csapatnak, remegő lábakkal beérni a célba egy jó ügyért: felejthetetlen élmény!" Az idézet Jankától származik, aki tavaly a Telekom Vivicittá Félmaratont a Bátor Táborért teljesítette. Fuss Te is az élményekért!


A BSI által szervezett futóversenyeknek évek óta szerves része a jótékonyság, a segítő szándék sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is erre törekszünk, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

A tavalyi Telekom Vivicittá Városvédő Futás jótékonysági termése 7 millió Ft volt. Az idei, a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás kapcsán adódó lehetőségeket egy csokorba gyűjtve tárjuk elétek.

A hat támogatható szervezet egyike a Bátor Tábor Alapítvány. Ők idén nyáron 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogadnak, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassák az életüket. "A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan, és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki" - mondta Peti, 15 éves, daganatos beteg táborozó.

Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A Telekom Vivicittá Félmaratonon induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbeadásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak.

Ha szívesen csatlakoznál a jótékony sportközösséghez, itt jelentkezhetsz!fb share