Célba értek a második félév jótékonysági nevezési díjai

Rendezvényeinken induló partnereinket, VIP vendégeinket, a sajtó képviselőit jótékonysági nevezési díj befizetésére kérjük. 2015 második félévében az általuk befizetett összeget 900 000 forintra felkerekítve a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek utaltuk át.


"Az Élelmiszerbank számára nagyon jelentős segítséget jelent így év végén a BSI által nyújtott támogatás, hiszen a téli hónapokban mindig jelentősen megnő a beérkező kérelmek, segítség kérések száma. Az Egyesület élelmiszerfeleslegeket gyűjt össze és juttat el nélkülözőkhöz országszerte. A BSI által nyújtott adomány lehetővé teszi, hogy a téli időszakban növelni tudjuk a kiosztott élelmiszer mennyiségét és ezáltal még több nélkülözőnek segítsünk, melyet ezúton is köszönünk" - mondta Cseh Balázs, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnöke.

Az Élelmiszerbank mindkét őszi nagy versenyünkön jótékonysági konyhát működtetett, melynek bevételét az élelmiszermentéshez, szállításhoz szükséges hőtartó tároló dobozok beszerzésére fordítottak.

2015 első félévében befolyt jótékonysági nevezési díjak segítségével a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekétkeztetési és oktatási centrumának létrehozását sikerült támogatni 700 ezer forinttal.fb share