Egy Piros Orr Bohócdoktor a BSI nevezési irodáján

Ugye, tudod, hogy a SPAR Budapest Maratonra történő nevezéskor és a rajtcsomagfelvételkor a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt támogathatod? A bohócdoktorok ott lesznek az eseményen, de ma délelőtt egyikük felkereste a BSI nevezési irodáját is, hogy felvidítsa és lelkesítse a futókat.

Dr. Hopplá először a Spuri Futóboltba nézett be, aztán a nevezési irodára, végül pedig a rajtszám- és rajtcsomagfelvételnek helyet adó csarnokban "tett látogatást". Lelkesítette a futókat, szórakoztatta a nevetési iroda munkatársait, és saját magának is próbált rajtszámot keríteni.

Dr. Hopplá a BSI nevezési irodájánDr. Hopplá a BSI nevezési irodáján

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány számára már a 2009-es Balaton Maraton és Félmaratonon, illetve a tavalyi SPAR Budapest Maratonon gyűjtöttünk adományokat. Szeretnénk, ha ez a jótékonysági sorozat idén is folytatódna, így hát a vasárnapi SPAR Budapest Maratonon, sőt már a szombati tésztapartin is ott lesznek a Bohócdoktorok.

Segítsd a munkájukat, segítsd a beteg gyerekek gyógyulását! A BSI nevezési irodáján nevezéskor, vagy rajtcsomagfelvételkor már adományozhatsz: 500 forint, vagy 2 euró értékű adományodért Piros Orrot kapsz, amit a futás alatt feltehetsz.

Minden forint jó helyre megy! Segítségeddel még több kisgyerekhez vihetnek mosolyt a Bohócdoktorok.fb share