Boszorkányiram - tapasztalt hölgyváltó indul a SPAR Budapest Maratonon

Megvan az Öregifjak nevű férfi staféta női párja: itt a Boszorkányiram nevű hölgyváltó! Bemutatjuk azt a női stafétát, melynek tagjai kivétel nélkül rutinos és tapasztalt futókból állnak.

Mivel a nők korát nem illik firtatni, elég annyi, hogy egy nagyon tapasztalt hölgyváltó is elindul a SPAR Budapest Maraton stafétáján - hasonlóan az Öregifjak férficsapathoz. A Boszorkányiram fantázianevű hármas névadója és első futója Tanácsné Gabi lesz, aki egyéniben is teljesíti a teljes távot. Őt Koncsik Ibolya váltja, majd Lencsés Éváé a legrövidebb táv és a leghálásabb váltófeladat, ő a befutó a csapatban.

A váltó tagjai közül egyébként Éva teljesítette 2000 óta a legtöbb budapesti maratont, éppen tízet. Ibolya 2001-es debütálása óta eddig 99 BSI-rendezvényen vett részt, úgyhogy a SPAR Budapest Maratonon fog 100. alkalommal célba érni! Gabi még nála is szorgalmasabb volt, igaz hamarabb is kezdte: 1998 óta 112 rendezvényt tudhat maga mögött, köztük 9 Budapest Maratont. Neki tehát éppen ez lesz a tizedik!

A Boszorkányiram tagjai:

Lencsés Éva, a sokszoros maratonistaLencsés Éva, a sokszoros maratonista

Koncsik Ibolya, a jubilálóKoncsik Ibolya, a jubiláló

Tanács Gabi, a névadóTanács Gabi, a névadó



fb share