Így látta a média a Balaton és FélBalaton Szupermaratont

Sok-sok tudósítás, beszámoló és egyéb hír jelent meg a nyomtatott sajtóban a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermartonról. Összeszedtünk néhány idézetet, melyik lap milyennek látta a BSI idénynyitó futóeseményét.

"Rekordlétszám a Balatonon. Minden eddiginél több versenyzővel csütörtökön rajtol a Balaton Szupermaraton, a Budapest Sportiroda (BSI) évindító futóversenye, amely során négy nap alatt kerülik meg az indulók Magyarország legnagyobb tavát." (24 Óra, március 17.)

"Siófok nyitotta a szezont. Rátaláltak a külföldiek a balatoni szupermaratonra. A legfontosabb, hogy a Balaton mindig a jobb oldalatokon legyen - hangzott el az utolsó információ, mielőtt elrajtol a mezőny, melyben - talán a csodás környezetnek, az igazi hungarikumnak számító Balaton miatt - tizenhét ország hatvan külföldi sportolója is ott van." (Somogyi Hírlap, március 18.)

"Két megyei siker. Tóth Jutka aranyat, Rácz Adél ezüstöt szerzett. A szupermartoni évről évre több száz indulót mozgat meg, akiknek nemcsak a kihívás, hanem a gyönyörű táj is nagy élményt jelent." (Napló, március 22.)

"Balaton-kerülés nógrádiakkal. A 4. BSI Balaton és Fél-Balaton Szupermaratonon, az ország egyik legnagyobb szabású ultrafutó eseményén több távon mintegy 900 induló állt rajthoz, köztük néhány Nógrád megyei is. (...) A MaratonFüred Badacsonytomaj-Balatonfüred közötti 42 kilométeres számában szép balassagyarmati siker született." (Nógrád Megyei Hírlap, március 24.)fb share