Kaposvár már ráhangolódott a T-Home Vivicittára - A futópárbaj jegyében

Vasárnap a kaposváriak ráhangolódtak az április 3-ai 7. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra. Elindult a nevezés, készült egy 3 dimenziós festmény és volt élő Hajrá Kaposvár felirat is.

Folytatódik a két vidéki T-Home Vivicittá Városvédő Futás helyszíne, Kaposvár és Szeged közötti speciális futópárbaj.

Délután háromtól várták Gundy Ricsi támogatóit a Kossuth térre, ahol a jókedvű és vicces Horváth Szilárd volt a műsorvezető. A rendezvényt és a nevezést Kaposvár polgármestere, Szita Károly nyitotta meg, aki maga is kért sorszámot a futásra. Elmondta, hogy tudomása szerint egy kilencvenéves futója is lesz a városnak.
Ricsi is szólt a téren lévő nagyjából 200 emberhez, akik a reggeli havas eső ellenére kijöttek - igazuk volt, hiszen elkezdett felszakadozni a felhőzet és a nap is kisütött.
Katus Attila egy igazán vidám bemelegítéssel csinált jó hangulatot, majd fellépett az X-Factorból ismert Non Stop együttes, a gyerekeket pedig egy csúszda várta. A téren az egyik sátorban lehetett jelentkezni a kaposvári T-Home Vivicittára, ahol a versenypólót és a rajtszámot is azonnal át lehetett venni.
Készült egy 3D-s festmény a Vivicittá futásról az egyik ház falára, mely a versenyig díszíti a főteret, és emlékezteti az embereket, hogy nevezni kell!
A kaposváriak ezután összeálltak egy nagy szurkolófelirattá, megformálva a Hajrá Kaposvár! jelmondatot.
A végén Ricsi is gitárt ragadott, és a Shelter együttessel igazi rockot adott elő.

Ha csatlakoznál Ricsi (vagy éppen Miki) csapatához, a Nagy Futópárbaj Facebook oldalán megteheted!

Ne feledd, Budapesten is lesz 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás április 10-én a Városligetben!fb share