Képzés munkahelyi önkéntes sportnagykövetek számára

Munkahelyi sportkoordinátorok részére indul szakmai képzés, melynek célja olyan önkéntes "spotnagykövetek" képzése, akik a dolgozók jobb egészségének érdekében hajlandóak sportolásra, egészséges életmódra motiválni kollégáikat.

A képzést az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület (EMEGY) és az Országos Egészségfejlesztési Intézet szervezi a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága támogatásával. "A képzés célja olyan munkahelyi sportkoordinátorok képzése, akik a dolgozók jobb egészségének és közérzetének érdekében, önkéntes munka felajánlásával hajlandók rendszeres, aktív, közös testedzésre és egészségesebb életmódra motiválni munkatársaikat. Továbbá e képzést követően megszervezik és fenntartják munkahelyükön a közös sporttevékenységeket" - fogalmazza meg a "sportnagykövetek" képzésének célját a szakmai tanfolyam felhívása.

Nagyon sok intézmény, vállalat támogatja az önkéntes munkát, valamint a társadalmi célú felelősségvállalás jegyében végzett tevékenységeket. Egyesületünk 14 éve azon munkálkodik, hogy a magyarországi dolgozók - vezetők és beosztottak egyaránt - egyre jobb testi, lelki és szellemi egészséggel végezhessék munkájukat. A saját munkatársak egészségéért végzett önzetlen cselekedet mindkét vállalati értéket képviseli.

A program 2011. május 18-20. között zajlik Bakonybélben, a Hotel Bakonyban. A képzésre 2011. április 5-éig lehet jelentkezni, a program részvételi díja 15 ezer forint/fő.

A regisztrációt jelentkezési sorrendben fogadják el a szervezők; túljelentkezés esetén egy munkahelyről egy fő vehet részt a képzésben. Jelentkezni a regisztracio@oefi.antsz.hu e-mail címen lehet.

Forrás: Monspart Saroltafb share