Már a 8. Délibáb PusztaSport Fesztiválra is nevezhetsz

Világörökség és sport - a Hortobágyra invitálunk július 9-én, hogy egy helyen számos sportágat kipróbálhass. Lesz terepfutás, MTB maraton, Bringatúra, Teljesítménytúra, Nordic Walking és Gyaloglás a gémeskutak árnyékában, a 8. Délibáb PusztaSport Fesztiválon.

A 8. Délibáb Futáson 7, 14 vagy 21 kilométert futhatsz terepen. Teljesítsd Délibáb Félmaratont rendkívüli környezetben! Ez lesz a 2011-es Félmaraton Mánia sorozat második (nyári) eseménye.

A Délibáb Mountain Bike Maraton és Bringatúra távjai 56,8 vagy a 28,6 kilométeres kerékpározást kínálnak különleges terepen.

Ha inkább gyalogszerrel szelnéd át a Közép-Európa legnagyobb füves pusztáját, mely a Világörökség része, akkor téged vár a Délibáb Teljesítménytúra, Nordic Walking és Gyaloglás. Választhatod a 7 kilométeres gyalogló vagy a 22,7 kilométeres teljesítménytúrázó/Nordic Walking távot.

Az útvonalak minden esetben végig a pusztán kanyarognak, így a Világörökség részét képező tájon mérettetheted meg magad, miközben a táj növény és állatvilágában gyönyörködsz.

Próbáld ki magad a megszokottól eltérő környezetben!fb share