Sárkányhajósokkal futhatsz Szegedért - A futópárbaj jegyében

Ezen a héten pénteken ismét Miki, a szegedi városkapitány lép akcióba, méghozzá a sárkányhajó-csapattársaival együtt hívják futni azokat, akik Szegednek drukkolnak.

Folytatódik a két vidéki T-Home Vivicittá Városvédő Futás helyszíne, Kaposvár és Szeged közötti speciális futópárbaj.

Miki körbejárta Kelet-Magyarország olyan területeit, ahol az emberek szeretnek futni és ahol egyébként is szoktak futóeseményeket rendezni. Most Miki városán, Szegeden a sor!

Miki amatőr sárkányhajós, és a csapattársaival hetente két "száraz" edzést is tartanak, amikor futni szoktak. Ehhez lehet most csatlakozni:
Helyszín: Szeged, a Rakparton található Szabadság Úszóháznál
Időpont: 2011. március 11., péntek

Gyülekező: 14.15
Útvonal: Szabadság Úszóháztól a Klinikákig, majd onnan vissza a Belvárosi hídig
Futó táv hossza: kb. 1800 méter

Program:
Miki sárkányhajós csapata egy versenyre hívta ki a szegedi egyetemisták csapatát. Ez azonban nem egy hagyományos verseny, mert mikor kikötnek a csapatok, még egy erőpróba vár rájuk, egy futóverseny. Az a csapat nyer, amelyiknek minden versenyzője beért a célba.
A küzdelmet a Szegedi felső rakpartról lehet figyelemmel követni és buzdítással segíteni a versenyzőket!
14.15-14.30 között elindul a sárkányhajós evezés, ez kb. 5-10 percig tart. Az evezősök kikötnek az Úszóháznál, itt csatlakozhatnak hozzájuk a futók.
A futás a Szabadság Úszóháztól a Klinikákig, majd onnan vissza a Belvárosi híd lábáig tart. A futás végeztével Miki hálája jeléül egy bogrács halászlével vendégeli meg a lelkes futókat.

Ha van kedved részt venni ezen a toborzó futáson, kérünk, jelezz vissza a futoparbaj@futoparbaj.hu e-mailcímre, hogy számíthatunk rád is!

Ha csatlakoznál Miki (vagy éppen Ricsi) csapatához, a Nagy Futópárbaj Facebook oldalán megteheted!

Ne feledd, Budapesten is lesz 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás április 10-én!fb share