A T-Home Vivicittá keresi a legjobb futózenét

Milyen dalra futunk a legszívesebben?

A T-Home Vivicittá keresi Magyarország legjobb futódalát

A rendszeresen futók két csoportra oszthatók: vannak, akik zene nélkül vágnak neki a választott távnak, míg mások csak megfelelő zenei aláfestéssel tudják megtenni a maguk számára "előírt penzumot": nekik a szívük is a zene ritmusára dobban futás közben. A tavasz legnagyobb futóeseménye, a T-Home Vivicittá apropójából a BSI szavazást hirdet, hogy kiderüljön, az utóbbi tábornak melyik a kedvence, vagyis melyik Magyarország "legjobb futódala".

Bizonyított tény, hogy a zenehallgatás közel 10 százalékkal növelheti a sportteljesítményt, ezért tudatosan vagy ösztönösen egyre többen szórakoztatják, illetve doppingolják magukat futás közben zenével. Az MP3-lejátszók és okostelefonok korában ez könnyedén megoldható, bárki magával viheti kedvenc előadóit és dalait a sportpályára vagy az edzőterembe.

A sportversenyeken is elmaradhatatlan kellék a ritmusos bemelegítő- és futózene: a szavazás során a sportpályákról, fitnesz- és konditermekből ismert zenékre szavazhatsz, melyből toplista még soha nem született. A T-Home Vivicittá szervezői a sportos kedvűek voksai alapján kihirdetik a legnépszerűbb dalt, amely elnyeri az ország "Legjobb Futódala" címet. A legkedveltebb dal természetesen élőben is, a budapesti T-Home Vivicittán is felcsendül, így ösztönözve jobb kedvre és teljesítményre a mozgás szerelmeseit.fb share