Új termékek a Spuri Futóboltban: Under Armour kompressziós női futófelső

Itt van valami, kifejezetten a hölgyeknek, ami melegen tarthat a hideg téli futóestéken! Az Under Armour új kompressziós női futófelsője már megérkezett a Spuri Futóboltba!

Az UA ColdGear Compression Mock egy nagyon könnyű, kompressziós, testhez simuló, rugalmas anyagú futófelső, hölgyeknek tervezve. A törzsnél meghosszabbították, hogy még jobb takarást biztosítson, alul pedig szilikoncsík fut körbe, hogy futás közben ne csússzon fel.
ColdGear technológiával készült, így dupla szövésének köszönhetően elvezeti a nedvességet a testről, ugyanakkor megőrzi annak hőjét. Melegen tartja a testet anélkül, hogy súlyos plusz rétegekre lenne szükség.
Széles méretválasztékban kapható!
Ár: 15.990 Ft

Az Under Armour ezt az 5 tulajdonságot tartja a legfontosabbnak a termékeinél:
1. Moisture Transport: Az izzadtságot a bőr felszínéről azonnal a szövet külső felületére vezeti, szárazon tartva ezzel a testet.
2. UPF 30+: Ultraibolya védelem, mely megóvja a bőrt a nap káros sugaraitól, megelőzve ezzel annak idő előtti öregedését.
3. Odor Control: Meggátolja a kellemetlen testszagokat okozó baktériumok elszaporodását.
4. Armour Stretch: Ultrakönnyű, rendkívül gyorsan száradó és rugalmas anyag, mely tökéletesen szabad mozgást tesz lehetővé.
5. Noise Reduction: A zajmentesen súrlódó anyag lehetővé teszi, hogy 100 százalékosan az edzésre koncentrálj.

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.fb share