UTAZZ KÜLÖN BUSSZAL A BSI VIDÉKI ESEMÉNYEIRE!

1) Kékes busz

A verseny napján (június 13.) buszt indítunk Mátrafüredre, mely kizárólag a jegyet megvásárló futók részére biztosítja az oda-vissza utat és ruhatárként is üzemel számukra. A jegy ára: 2.800 Ft/fő. Jelentkezés legkésőbb június 5-ig vagy a buszok beteltéig. A június 5-e után beérkező jegyárak nem biztosítják a helyet a buszon. Kiállás helye: Váci 152., a BSI épülete előtt a szervízút parkolójában. Gyülekező 8:00 órától, indulás pontosan 8:30-kor. Visszaindulás kb. 13:30-kor a Kékes tetőről.

2) Délibáb busz

A verseny napján (július 4-én) buszt indítunk Hortobágyra, mely kizárólag a jegyet megvásárló futók részére biztosítja az oda-vissza utat. A jegy ára: 4.400 Ft/fő. Jelentkezés legkésőbb június 19-ig vagy a busz beteltéig. A június 19-e után beérkező jegyárak nem biztosítják a helyet a buszon. Kiállás helye: Váci 152., a BSI épülete előtt a szervízút parkolójában. Gyülekező 9:30 órától, indulás pontosan 10:00-kor. Visszaindulás kb. 17.00-18.00 órakor.

Fontos tudnivaló a buszokról:

* A buszokat legalább 15 fő esetén indítjuk el, ha ez a minimális létszám nem jön össze, akkor az események előtt kb. 2 héttel értesítjük a jegyet már megvásárlókat, akiknek a jegy árát visszatérítjük ebben az esetben.

* A jegyárak gyermekekre is érvényesek. Mivel a gyermeknek is külön ülésen kell ülnie, ezért sajnos nem tudunk kedvezményes jegy árat biztosítani számukra.

* A jelentkezési határidők lejárta után csak akkor van lehetőség a jegy vásárlásra, ha a buszokon még van hely. A csekkes, bankos befizetéseket csak a jelentkezési határidőkig tudjuk elfogadni. Ezek után már csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

* A csekkes és banki befizetéseknél a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a verseny nevét, a busz szót és azoknak a nevét, akik részére a befizetés történik.

* A jegyek a BSI nevezési irodájában és a budapesti versenyeken, az információban megvásárolhatók.

* A benzinár drasztikus emelkedése változást jelenthet a jegyárakban, erről a jelentkezőket időben értesítjük.

Ha szeretnél velünk utazni, a BSI nevezési irodájában válthatsz jegyet a buszokra.fb share