15,8 millió forint adomány a Telekom Vivicittán

A 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás jótékonysági termése 15 883 000 Forint lett, ezzel szépen meghaladtuk a tavalyi verseny tizenkét és félmilliós jótékonysági eredményét. Legalább 700-800 sporttársunk kötötte össze futását adománygyűjtéssel vagy demonstrált karitatív célt hirdető mezben.


Lássuk az örömteli részleteket, szervezetek tájékoztatása alapján!

Az Amnesty International, a Gézengúz Alapítvány, a Habitat for Humanity, a Nemzeti Vese Program, a Csömöri Mátyás Király Iskola 2.d, a Pálferi Karitász, és a Vadaskert Alapítvány az összesen 230 jótékony futója több, mint 4,8 millió forint adományt gyűjtött össze a www.jougyekert.hu oldalon

A saját felületeken gyűjtők közül az Élménykülönítmény 85 követe 3,65 millió forintot, a Magyar Hospice Alapítványt támogató 17 futó 412 ezer forintot,az Őrzők Alapítvány 9 követe 485 ezer, a Suhanj! 65 futója 881 ezer, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat 72 futója 1,6 millió forintot az UNICEF 90 futója pedig 980 ezer forintot adományt gyűjtött előzetesen. Az adománygyűjtés a Margitszigeten is folytatódott, a helyszíni adományok összege is meghaladta a 760 ezer forintot.

A verseny névadó szponzora, a Telekom 2 millió Ft-ot utalt jótékony célra a verseny kapcsán meghirdetett akciója eredményeként.

A verseny során kiemelt partnereink, VIP résztvevőink által befizetett jótékonysági nevezési díj nettó összege 430 000 Ft volt. A jótékonysági nevezési díjak kedvezményezettje az idei év első hat hónapjában a SUHANJ! Fitness.

A verseny előtt és a helyszínen összegyűjtött használt futócipőket és sportruhákat 8 nagyméretű kartondobozban adtuk át a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezetének, akik április végén ki is osztották azokat a XIII. kerületi Vöröskereszt irodában a rászorulók között.

A résztvevő szervezeteknek és önkénteseiknek köszönjük a munkát, az adományozóknak pedig a támogatást. Itt is megállta helyét a Telekom szlogenje: Együtt többre vagyunk képesek!



fb share