A sport mindenkié kampány elindult!

Már most az olimpia lázában ég az ország, és a legtöbben közben elfelejtik, hogy mi magunk is hétköznapi bajnokok vagyunk. Pedig nem is kell sokat tennünk ahhoz, hogy egészségesebbnek és vidámabbnak érezzük magunkat.
Mint már korábban beszámoltunk róla, a Médiaunió idén a sportolás fontosságára figyelmeztető kampányt tartotta érdemesnek arra, hogy mintegy egy milliárd forintértékű reklámkampánnyal támogassa az ügyet.

Együtt könnyebb!
A szervezők Várják azon sportszervezetek, sportegyesületek, sportiskolák, edzők és oktatók jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának kampányukhoz. A kampány indulásával együtt elindultak a legnépszerűbb közösségi média felületeken is megjelent a kampány logója a hozzá tartozó oldallal. Kövesd a kezdeményezést kedvenc csatornádon!

"Közismert, hogy a sport örömforrás. A mozgás örömét valamennyi egészséges ember megtapasztalja, de emiatt játszanak a gyerekek mozgásos játékot, mert élvezik a testi ügyességet. Így mi felnőttek is megérezzük a mozgás feszültségoldó hatásait is. Szánjunk egészségünkre hetente a 168 órából testedzésre 3x1 órát, vagy naponta félórát. Tapasztaljuk, érezzük meg, hogy a jó közérzet, az egészség elmaradhatatlan kelléke a rendszeres testedzés, a sportolás."-Monspart Sparolta.

Részletek: Sportolni jó

fb share