Készüljünk együtt az őszi maratonra szerda délután a Margitszigeten!

Novák Katalin, Lévay Viktória és Jegyes-Tóth Krisztina Fut a család néven mozgalmat indítottak, s közösen készülnek SPAR Budapest Maraton®-ra. Szerdai edzésükhöz most te is csatlakozhatsz!


Novák Katalin (az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkára) Lévay Viktória színésznővel és Jegyes-Tóth Krisztina műsorvezetővel közösen idén egy mozgalmat indított, amelynek elsődleges célja, hogy a futást, mint bárki számára könnyedén elérhető és elkezdhető sportolási formát népszerűsítse. Emellett felhívja a figyelmet arra is, hogy a futás kiváló alkalmat teremthet a családok számára, hogy közösen, a szabad levegőn, tartalmasan tölthessék el szabadidejüket nemtől, kortól, egészségi állapottól függetlenül. Ezek népszerűsítése érdekében nemrégiben facebook oldal is indult Fut a család néven.

Az idei év fő eseményeként a mozgalom három elindítója októberben indul a SPAR Budapest Maraton®-on, amelyre már elkezdték a felkészülést. Lévay Viktória és Jegyes-Tóth Krisztina egyben a 42 év 42 kilométer program idei arcai is, Novák Katalin 39 évesen csatlakozik hozzájuk.

Következő közös edzésüknek április 27-én, délután 5 órától a margitszigeti futópálya ad otthont, s bárki számára nyitott lesz. Találkozó futófelszerelésben a Margit hídhoz közeli MAC pálya recepciójánál. Jegyes-Tóth Krisztina sérülése miatt csak egy kis sétára csatlakozik, a másik két hölggyel együtt viszont te is bekapcsolódhatsz a 8 kilométeresre tervezett edzésbe!

Novák Katalin egyébként gyermekkora óta a futás szerelmese, versenyeken, különféle futó eseményeken is rendszeresen részt vesz. Az idei Telekom Vivicittá Városvédő Futás családi futamának fővédnökeként férjével és három gyermekükkel együtt teljesítette a családoknak kiírt 750 méteres távot. A rendezvény vasárnapi programjának keretein belül pedig Tamás fiával a tíz kilométeres távot is teljesítették.



fb share